
Η απίστευτη ιστορία της Μαρίας σε σκάφος που…
Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία ιδιαίτερη εξομολόγηση μίας νέας κοπέλας από μία εμπειρία σε σκάφος που … ...

Πάτα ΕΔΩ για να δεις την τοπ βίζιτα στα Τρίκαλα…
Ειδικότερα, στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης απασχολούνταν αλλοδαπές ως χορεύτριες, οι οποίες εκδίδονταν έναντι αμοιβής, την οποία εισέπρατταν τόσο οι ίδιες, όσο και οι υπεύθυνοι του καταστήματος.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικός πήγε τα ξημερώματα στο κέντρο διασκέδασης, προσποιούμενος τον πελάτη. Εκεί δύο αλλοδαπές, μία 21χρονη Μολδαβή και μία 35χρονη Ρουμάνα, που εργάζονταν ως σερβιτόρες, τον οδήγησαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, αφού προηγουμένως παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Κάπου εκεί ο ”πελάτης” αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής του. Σύμφωνα με το trikalavoice, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 345 ευρώ που βρέθηκαν στο κατάστημα.
Πάτα ΕΔΩ για να δεις την τοπ βίζιτα στα Τρίκαλα…