18/Μάι/24
msz

Σοκ στα Τρίκαλα – Αυτή είναι η 26χρονη που συνελήφθη για υπηρεσίες μασάζ και…σεξ!

Πάτα πάνω στο ΕΔΩ για να δεις ποια ΠΟΥΤΑΝΑ απέμεινε στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένες, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, υπηρεσίες… χαλάρωσης και ευεξίας σε άνδρες φαίνεται πως παρείχε «Κέντρο Αισθητικής», τους ιδιοκτήτες του οποίου αναζητεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, κατηγορούμενους περί μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας εμφανίσθηκε ως πελάτης προχθές το μεσημέρι, στο προσυμφωνημένο ραντεβού, καταβάλλοντας 50 ευρώ, από τα οποία τα 30 ευρώ θα αφορούσαν στις υπηρεσίες μασάζ που όντως παρείχε το Κέντρο, αλλά 20 ευρώ επιπλέον θα εισέπραττε η 26χρονη μασέρ για την ερωτική πράξη στην οποία συμφώνησε ο αστυνομικός, παραδίδοντας νωρίτερα το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Στο πλαίσιο λοιπόν διερεύνησης πληροφοριών για τις… παράλληλα παρεχόμενες υπηρεσίες, ότι δηλαδή «με το πρόσχημα των εν λόγω υπηρεσιών» το Κέντρο «προάγει στην πορνεία τις γυναίκες που εργάζονται σε αυτό», αστυνομικός πήγε προχθές το μεσημέρι στο κατάστημα, που εδρεύει στο κέντρο της Λάρισας, παριστάνοντας τον πελάτη έχοντας τηλεφωνικά ορίσει ραντεβού.

 

Η 26χρονη μασέρ, με την οποία είχε κλείσει ραντεβού, αρχικά έκανε μασάζ στον υποτιθέμενο πελάτη και στο πλαίσιο της συμφωνίας -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- αποπειράθηκε στη συνέχεια να προχωρήσει στην ερωτική πράξη, η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε.

Από την έρευνα στο κατάστημα οι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων κατέσχεσαν το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, όπως και συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.195 ευρώ, που κατά την ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται «από την εγκληματική δραστηριότητα», ενώ στην Αστυνομία προσήχθησαν επίσης οι τέσσερις εργαζόμενες στο Κέντρο, 22, 23, 26 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίες αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθερες.

Πάτα πάνω στο ΕΔΩ για να δεις ποια ΠΟΥΤΑΝΑ απέμεινε στα Τρίκαλα

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *