01/Δεκ/22
Temble club: Το πιο Kinky Party της πόλης έρχεται...

Temble club: Το πιο Kinky Party της πόλης έρχεται…

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου Δεκεμβρίου , το Temble club στο Γκάζι υποδέχεται το πιο Kinky Party της πόλης!

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα σεξουαλικής απελευθέρωσης, κορυφαίοι fetish και sex performers μας χαρίζουν τα πιο hot shows τόσο on stage όσο και στο dancefloor σε ένα διαδραστικό “παιχνίδι” με το κοινό.

Τα “SPANK” parties είναι τα μεγαλύτερα και τα πιο γνωστά role play – fetish – sex parties που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Πολλοί περιέγραψαν την πρώτη τους εμπειρία ότι ήταν σαν να μπαίνουν σε ένα διαφορετικό κόσμο όπου ο συνδυασμός των shows, της μουσικής και της θεματολογίας του event τους προσέφερε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Τα “SPANK” parties είναι το ιδανικό μέρος για να νιώσει κάποιος ελεύθερος να είναι αυτό που θέλει, να “παίξει”, να χορέψει και να διασκεδάσει χωρίς taboo.

Ζευγάρια, straight, gay και άνθρωποι κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού, υπό τους ήχους electro dance μουσικής κορυφαίων guest djs, έχουν την ευκαιρία να παίξουν με κάθε φετίχ τους όπως foot fetish, trampling, pony play, facesitting, spanking και πολλά άλλα ακόμη.

Τα “SPANK” είναι τα μοναδικά διαδραστικά sex parties της πόλης όπου μέσα από την μοναδική εμπειρία του role play τα δεσμά, η πειθαρχία, η κυριαρχία, η υποταγή, ο σαδισμός κι ο μαζοχισμός γίνονται ευχαρίστηση και διασκέδαση.

Live the experience of a kinky party!
Www.Spank-party.com

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *