02/Μαρ/22
Μία ενδιαφέρουσα κριτική για τη Nikki από το GDE

Μία ενδιαφέρουσα κριτική για τη Nikki από το GDE

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα αυτής της θεάς πατώντας εδώ

Ακολουθεί κριτική για την Nikki από το Bourdela.com: 

«Πρωί Κυριακής και ξύπνησα με υπερκαυλάρες. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιο από τα θαύματα της ημέρας ή αν έφταιγαν τα όνειρα που έβλεπα αλλά στο μυαλό μου ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα ούτε να δω τη γκόμενα ούτε πάλι μια πουτάνα που η φάση μας να είναι, και καλά, σα να πρόκειται να γίνουμε ζευγάρι μετά το πρώτο σεξ, όπως συνέβη με την τελευταία. Ξύπνησα θέλοντας μόνο να πηδήξω μια γκόμενα που να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που εγώ θεωρώ μουνάρα. Μια που θα ψώνιζα σε μπαρ μια νύχτα που θα ήμουν σε μανιακή διάθεση. Αυτό και τίποτε άλλο.

Με το κριτήριο αυτό εύκολα κατέληξα στη Nikki. Σύντομη συνεννόηση με το γραφείο και έφτασε με ακρίβεια δευτερολέπτου. Λοιπόν η γκόμενα είναι ακριβώς όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες (ειδικά στις εδώ 1, 4 και 7) και τα βίντεο. Μούναρος με κοσμοπολίτικο αέρα. Περίπου 1,70 (όπως διαπίστωσα όταν έβγαλε τα ψηλοτάκουνά της), ωραία φωνή, μακριά ίσια μαύρα μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια, τριάρια φουσκωτά βυζιά (φτιαγμένα από καλλιτέχνη), λεπτό και νευρώδες σώμα με καμπύλες και κώλο μοντέλου, πόδια συγκινητικής ομορφιάς. Περισσότερο μοιάζει με Ιταλίδα, Ελληνίδα ή Ισραηλίτισσα παρά με Ρωσίδα. Είπε ότι ακόμα δεν έχει κλείσει τα 24 και μάλλον λέει αλήθεια. Λεπτομέρειες.

Ζήτησε μπύρα και στρογγυλοκάθισε στο σαλόνι. Είπε ότι είναι από τη Μόσχα με ρώτησε αν είμαι από την Αθήνα και μιλήσαμε λίγο για τα μέρη που ταξιδέψαμε. Τα αγγλικά της είναι πολύ καλά. Μετά από 8-10 λεπτά της είπα να πάει για φρεσκάρισμα, οπότε πήγαμε γρήγορα στο δωμάτιο, γδύθηκε εντελώς, έγδυσε κι εμένα και με τράβηξε από το χέρι στο μπάνιο. Ψηλά, στο δεξί χέρι και στον ώμο έχει ένα σημάδι από κάψιμο που της δίνει μια απρόσμενη αλητεία. Επίσης έχει αρκετά τατουάζ (εμένα μου άρεσαν) και, παραδόξως, η κοιλιά της έχει μια ανεπαίσθητη χαλαρότητα – τρία στοιχεία που σπάνε κάπως την (με πρώτη ματιά) εντελώς μοντελέ εμφάνισή της. Άρχισε να με πλένει λες και ήμουν κανένας ιάπωνας ευγενής, διαλέγοντας για την πούτσα μου και τα αρχίδια, σαπούνι με άρωμα καραμέλας γιατί “της αρέσει να τρώει νόστιμες καραμέλες”. Ξεπλυθήκαμε πολεμώντας με χουφτώματα και μπουγελώματα και πήγαμε στο κρεβάτι.

Την άρχισα στα φιλιά. Διστακτική στο πρώτο, επιφυλακτική στο δεύτερο, γλωσσάρα στο τρίτο και ένιωσα τέτοια καύλα κοιτάζοντας από κοντά στα μάτια αυτή τη μούνα που, αφού της έφαγα τους βύζους, κατέβηκα και της καταβρόχθισα με βουλιμία και το μικρό νόστιμο μουνί της. Δυστυχώς στο γλειφομούνι δεν σε κοιτάζει αλλά προτιμά να τραβάει τις ρώγες της. Τί είναι όμως το γλειφομούνι χωρίς την ξεδιάντροπη ένωση των βλεμμάτων γυναίκας και άντρα; Γλειφομούνι τεσσάρων και όχι πέντε αισθήσεων. Όπως και να’ χει μου έγινε σαν βοϊδόπουτσα και της τον έδωσα στο στόμα. Στο τσιμπούκι προτιμά να καραμελώνει το κεφάλι χαϊδεύοντας ελαφρά τα αρχίδια με λίγες προσπάθειες για βαθύ μπούκωμα. Την άφησα όμως για αρκετή ώρα να με τρώει γιατί έπαιζα με τα μαλλιά της και το στήθος της, θαυμάζοντας και γραπώνοντας τον κώλο της.

Προφυλακτικό και ενώ με ρωτούσε ποιά στάση προτιμώ, την άρπαξα από τη μέση, την έβαλα εκεί που με βόλευε, την έπιασα από τους αστραγάλους και τη γάμησα αργά αλλά βαθιά. Στο γαμήσι με κοίταζε στα μάτια αλλά αντί να κουλάρει θεώρησε σωστό να βγάζει ρυθμικές κραυγές. Την έβαλα λοιπόν στα 4 και τη γάμησα όσο πιο βάρβαρα μπορούσα μήπως και αλλάξει το τυποποιημένο στιλ της. Κάπως καλύτερα• εκεί αντί να φωνάζει, έφερνε το σώμα της προς το δικό μου ενώ της άρπαζα μαλλιά, στήθος και τις γαμω-πισωκολλητο-λαβές της. Μετά την ξαναγύρισα στην πρώτη θέση και έχοντας σφίξει τους αστραγάλους της με τα χέρια μου κι αυτή τους καρπούς μου με τα δικά της λέγοντάς μου “τώρα δεν φεύγεις”, τη γάμησα ακόμα αρκετή ώρα. Τί γλυκό μουνί! Στη φάση αυτή είχε ένα αληθοφανές βλέμμα έκπληξης και οι φωνές της ήταν πιο ακατάστατες αλλά ως εκεί. Αν και ήθελα να παρατείνω κι άλλο το σεξ μήπως και την έκανα να χάσει τον έλεγχο, έτσι όπως ήμαστε μπλεγμένοι ήμουν αιχμάλωτος της Nikka και της φιληδονίας μου. Δεσμώτης της εικόνας της. Στη θέση αυτή την έχυσα χάνοντας εγώ τον έλεγχο ενώ εκείνη έπαιρνε μία έκφραση αυτοθαυμασμού.

Καπνίζοντας (ευτυχώς, αν και μη καπνίστρια, με άφησε να ανάψω), μου είπε τί θέλει να καταφέρει τα επόμενα χρόνια, είπαμε μια-δυο κουβέντες και πήγα για ντους. Αυτή τη φορά δεν ήρθε, οπότε βγήκα γρήγορα και συνειδητοποίησα ότι είχαμε 5-10 λεπτά.

Τη χάιδεψα παντού για να αποτυπώσω το σώμα της, ντυθήκαμε και τη συνόδεψα. Είπε πως θα είναι εδώ έως το Σάββατο και ότι εάν δεν καταφέρει να πάει στη χώρα που θέλει, ίσως ξανάρθει στην Ελλάδα. Μένοντας μόνος συνειδητοποίησα ότι έλεγα στον εαυτό μου “τί μουνί γάμησα” και όχι “πόσο ωραία γάμησα”.

p.s. Η αίσθηση που μου άφησε είναι ότι θα λειτουργεί πολύ καλύτερα σε μεγάλα ραντεβού, του στιλ φαί – ποτό – ολονύκτιο γαμήσι. Είναι φιλόδοξη με τον τρόπο της, γουστάρει χλίδες (αν και τα λεφτά δεν τα ζήτησε ποτέ) και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη επαγγελματίας. Αν και είναι χαμογελαστή και με χιούμορ, στο σεξ καθαυτό είναι παθητική, χωρίς φαντασία και εκπλήξεις. Θέλει να σε ευχαριστήσει αλλά δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να καμουφλάρει τον επαγγελματισμό που έχει. Ίσως αρκείται στο ότι είναι θεόμουνο. Λάθος της.

Θα την ξανάβλεπα σίγουρα ακόμα μία φορά αν μου δινόταν η ευκαιρία, αλλά σε πολύωρο ραντεβού, προκειμένου να επιβεβαιώσω την αίσθηση που έχω»

Υ.Γ Σίγουρα θα καυλώσετε τη ζωή σας αν πατήσετε εδώ, καθώς θα δείτε βίντεο, γυμνές φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες για τη Nikki.

Ετικέτες:

#escort #GDE #Nikki
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα