28/Ιούν/23
yana gde

Yana – Από μπάλες δεν πέρασε

Ακολουθεί μία από τις κριτικές για escorts για τη Yana. Πάτα εδώ για να δεις το προφίλ της

Πρώτα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά το γραφείο GDE και το κλαμπ, για το διαγωνισμό.

Τα πάντα κλείστηκαν πολύ εύκολα με ένα τηλεφωνώ για βραδινή ώρα (για να βρούμε να παρκάρουμε) Κατηφορίζω λοιπόν προς Νέο κόσμο που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Παρκάρω εύκολα απέναντι απ το πάρκο και παίρνω τηλ να μάθω το δωμάτιο.

Χωρίς καθυστέρηση ανεβαίνω στον 3ο και χτυπάω τη πόρτα.  Μου ανοίγει η Yana. Φοράει Jean κολλητό με σκισίματα (μου άρεσε πολύ) και μια μακό μπλούζα από πάνω.  Παπούτσια δεν φόραγε, οπότε τα έβγαλα κι εγώ αμέσως.   Η εικόνα που θα δείτε, είναι αυτή των φωτογραφιών, αρκεί να βγάλετε το μακιγιάζ, τη λάμψη και 6/7 χρόνια.

Είναι στο 1,67 περίπου, με αδύνατο και στεγνό σώμα μοντέλου, αλλά αγύμναστο. Μακρύ μαλλί καστανόξανθο.  Στήθος πολύ καλό και στη θέση του (φτιαγμένο)  με ρόγα που μεγαλώνει όμορφα. Υπάρχει χαλάρωση στη κοιλιά, μάλλον από πρόσφατη γέννα) Ηλικιακά θα πρέπει να είναι 35+ και όχι πάνω από 38.

 

Αυτό που δεν μου άρεσε με τη πρώτη ματιά, ήταν το πολύ έντονο κόκκινο βάψιμο στα χείλη. Δεν χρειαζόταν.

Αγγλικά μια χαρά για συνεννόηση και γρήγορα στο μπάνιο για φρεσκάρισμα. Βγαίνοντας, με περίμενε με τα εσώρουχα, καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού. Χαμουρευόμαστε λίγο με διάσπαρτα φιλιά κι απ τους δυο. Στη προσπάθεια για φιλί με γλώσσα, τραβήχτηκε.

Μου λέει να ξαπλώσω για πιο άνετα. Την αφήνω να κάνει παιχνίδι και όντως με φτιάχνει με αυτό που βλέπω (ωραίο κορμί όντως) και τη γλώσσα της σε όλο το σώμα μου. Φτάνει στο καυλωμένο εργαλείο, το παίρνει στο στόμα, έκανε κάτι σαν πίπα, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Το βάζει μέσα μέχρι τη μέση (στο χαλαρό) αλλά τπτ άλλο. Από μπάλες δεν πέρασε.

Αναλαμβάνω δράση προσωπικά και την αρχίζω με ένα στοματικό που είμαι σίγουρος ότι τα είδε όλα. Έτσι κατάλαβα από τα υγρά που έβγαζε και τις κινήσεις που έκανε. Θα την είχα κάνα 20 λεπτο έτσι. Δοκίμασα μέχρι 2 δάχτυλα μπροστά (άνετα χωρίς μα και μου) και ένα πίσω (φαίνεται δουλεμένη η τρυπούλα) Πολύ μεγάλη η ευλυγισία πο…».

Πάτα εδώ για τη συνέχεια της κριτικής

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα