01/Ιούν/21
Xαμός! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Μουτσινά:«Εμείς βγάλαμε το πρόβλημα του Νικολάκη

Xαμός! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Μουτσινά:«Εμείς βγάλαμε το πρόβλημα του Νικολάκη, άντε ρε»

«Μόλις πας σπίτι κάνε με unfollow να έχει η Φαίη να παίξει κάτι αύριο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην… Μπαλού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξοργίστηκε.

Στο Πρωινό πρόβαλλαν το συγκεκριμένο βίντεο από το “Καλό μεσημεράκι” και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άντεξε και ξέσπασε.

«Αυτό τι ήταν τώρα; Σπόντα για εμάς; Θα βγουν κι από πάνω τώρα. Αφού το είχαν κάνει. Και το κάνανε και ζωντανά στην εκπομπή. Εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται γιατί το έκαναν στην εκπομπή και μάλιστα στην εκπομπή που κάνει τα νούμερα, του Νίκου. Εφόσον είναι πλάκα, ας κάνουν τα follow στο σπίτι τους να δει και η κάθε Φαίη και ο κάθε Ουγγαρέζος ότι έγινε follow.

Το ότι έγινε στην εκπομπή σημαίνει ή ότι τους πίεσαν από το κανάλι ή το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να πάει η Μαλέσκου στην εκπομπή του Μουτσινά και να το κάνουν live εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και σηκώθηκε από την καρέκλα του.

Λίγο αργότερα και αφού επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Περιμένω τη νέα έκρηξη του Ουγγαρέζου, σε κάθε break έχουμε μία» και εκεί ο Ουγγαρέζος ξέσπασε γι’ άλλη μία φορά.

«Θέλετε εσείς εδώ να τα βρίσκουμε όλα ωραία και όμορφα. Όποτε λέμε για τον ΣΚΑΙ να πετάγεσαι εσύ και να βρίζεις… Και να δεχόμαστε τώρα το Μουτσινά να μας τη λέει ότι εμείς βγάλαμε το πρόβλημα, ένα πρόβλημα που υπήρχε δηλαδή, εμείς του το βγάλαμε του Νικολάκη, άντε ρε. Μετά μου βγάζετε τον άλλον τον Ασημακόπουλο που πήγε και αγόρασε κοιλιακούς και μου το βγάζετε φυσιολογικό… Και είδαμε και τον Βασάλο που ήταν φέτες και κάθε πέντε μέτρα έπεφτε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

YouTube player
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *