13/Αυγ/23
vrisiida andriotou sex hot

Βρισηίδα Ανδριώτου – Έβαλε στήθος;;

Πάτα ΕΔΩ για να δεις ΠΟΥΤΑΝΕΣ με ΒΥΖΑΡΕΣ

Διαφορετική και ανανεωμένη είναι η εικόνα της μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης και δικαιολογημένα οι διαδικτυακοί της φίλοι τη ρωτάνε αν… πείραξε κάτι στο σώμα της!

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία ετοιμάζεται να συνεχίσει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

 

Η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράζεται υλικό από την καθημερινότητα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την αλλαγή που παρατήρησαν στο σώμα της και ειδικά στο στήθος της.

Στο νέο της Q&A στο instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές κάποιος ρώτησε: «Έχεις κάνει κάτι στο στήθος;».

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει: «Μου λέτε αρκετοί αυτό. Παιδιά απλά πάχυνα. Όταν παχαίνω τα κιλά τα βάζω στο στήθος, στα χέρια και στα μάγουλα. Δεν έχω πλαστική στήθους, ούτε έχω πειράξει κάτι πάνω μου. Απλά τρώω», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου δίνοντας έτσι τέλος στα σχόλια για αισθητικές παρεμβάσεις.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις ΠΟΥΤΑΝΕΣ με ΒΥΖΑΡΕΣ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *