21/Ιαν/25
victoria

Βικτώρια – Είχε επιμονή στο να τα πιει…

Η Βικτώρια (Πάτα ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της με όλες τις λεπτομέρειες) είναι μία 19χρονη Ελληνίδα βίζιτα η οποία παρά το νεαρό της ηλικία της, των υψηλών σεξουαλικών αποδόσεων αλλά και της δυνατή εμφάνισής της, κοστίζει μόνο 150 ευρώ την ώρα. Ακολουθεί κριτική που γράφτηκε για εκείνη:

“Βικτωρία λοιπόν πήγα αρκετα υποψιασμένος.. σχεδόν βαρύς τύπου να το ακυρώσω γιατί περίμενα δύσκολη συμπεριφορά κ κακα τα ψέματα βρίσκουμε λίγο χρόνο..κ θέλουμε να φεύγουμε καλά όχι ψυχοπλακωμενοι..είναι νεαρή κ θέλει μεταχείριση ανάλογη εμείς τα βρήκαμε κνπηγε σχετικά πολύ καλά στην μια ώρα έπεσε αρκετό σεξ.. όμορφη πολύ καλό σώμα ωραίο μικρό στήθος κάγκελο..πολύ καλό γλυψιμο επιμονή να τα πιει το είπε κ 10 φορές..η αλήθεια είναι δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.

.θετικό ραντεβού για εμένα…δεν είναι μια γυναίκα που θα παίξεις άγρια..έχει κ το απίστευτο νιμου νιωτη βλέπεις..αυτά από μένα.σε οποίον αρέσει το γάλακτος ασ δοκιμάσει..άλλη γεύση το πρόβατο άλλη το γάλακτος είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα..με τα υπέρ κ τα κατά..εγώ πάντως γέλασα πολύ..στην αρχή αποφεύγε τα γλωσσοφιλα κ την πείραζα έλα να κάνουμε μάκια…κ πεθαινα στο γέλιο..μετά χαλάρωσε κ όλα καλά.. νταξει δεν είναι για πόλεμο..”

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα