04/Ιούν/21
Το ροζ βίντεο καθηγήτριας ανέβηκε στο ίντερνετ και πολλοί μαθητές το είδαν

Το ροζ βίντεο καθηγήτριας ανέβηκε στο ίντερνετ και πολλοί μαθητές το είδαν

Μια καθηγήτρια φέρεται να μοιράστηκε στο Snapchat ένα σ3ξ βίντεο και αρκετοί μαθητές το είδαν, με αποτέλεσμα να τη βγάλουν σε άδεια από το σχολείο στο Ιλινόις των ΗΠΑ όπου διδάσκει.

Η διευθύντρια του λυκείου επικοινώνησε με την αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο μετά την πληροφορία που έλαβε ότι η καθηγήτρια ανάρτησε ένα βίντεό της την ώρα που κάνει σ3ξ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η NY Post.

Πολλοί μαθητές είδαν το επίμαχο βίντεο, το οποίο είναι προσβάσιμο σε όλους όσους ήταν φίλοι με την καθηγήτρια στο Snapchat.

Μια αστυνομική αναφορά που εξασφάλισε η ιστοσελίδα Quad-City Times δεν αναφέρει ποια είναι η καθηγήτρια ή τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση. Το γραφείο του εισαγγελέα πάντως έκλεισε την υπόθεση χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.

Ωστόσο, η καθηγήτρια βγήκε σε αναγκαστική άδεια καθώς η περιφέρεια ακολουθεί όλες τις διοικητικές πολιτικές που ορίζει ο νόμος, δήλωσε η πρόεδρος του συμβουλίου του σχολείου.

Screenshots μιας ομαδικής συνομιλίας που συμπεριλήφθησαν στην αναφορά της αστυνομίας δείχνουν τους μαθητές να συζητούν για το βίντεο και να αναρωτιούνται αν πρέπει να ενημερώσουν την καθηγήτρια για το θέμα.

Η ίδια η καθηγήτρια είπε στους ερευνητές ότι μια φίλη την κάλεσε πανικοβλημένη και της έλεγε να κατεβάσει την ανάρτηση. Εκείνη ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε σε τι αναφερόταν η φίλη της. Τσέκαρε τον λογαριασμό της στο Snapchat και κατέβασε την ανάρτηση χωρίς να τη δει, προσθέτοντας ότι πιθανόν να την είχαν χακάρει.

Η βοηθός εισαγγελέα Χάιντι Ουέλερ έγραψε ότι οι ερευνητές δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ότι η καθηγήτρια γνώριζε ή μοιράστηκε το πορνογραφικό περιεχόμενο η ίδια.

«Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόθεση να παρασύρει συγκεκριμένους μαθητές», συμπλήρωσε.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *