15/Δεκ/22
hot news pornhub apokalipse katigoria poy vlepoyn ellines

To Pornhub αποκάλυψε την κατηγορία που βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες…

Την καθιερωμένη ανασκόπηση που κάνει στο τέλος κάθε χρονιάς δημοσίευσε το Pornhub, το οποίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων την κατηγορία που «φτιάχνει» τους Έλληνες.

Το Pornhub, η γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου λίγο πριν φύγει το 2022 έκανε την καθιερωμένη της ανασκόπηση, από την οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποια κατηγορία προτιμούν περισσότερο οι Έλληνες.

Για 9ο έτος, το Pornhub παρουσιάζει τις πιο πιο δημοφιλείς τάσεις, όρους, αναζητήσεις του 2022, κάνοντας παράλληλα, μια ανακεφαλαίωση όλων όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στην ανασκόπηση υπάρχουν πολύχρωμα infographics γεμάτα με δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από τους στατιστικολόγους του Pornhub.

Οι κορυφαίες αναζητήσεις του 2022

Κάθε χρόνο, η ομάδα Insights και οι στατιστικολόγοι του Pornhub εξετάζουν δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δουν ποιο περιεχόμενο καθόρισε τη χρονιά. Όσοι ακολουθούν αυτό το ιστολόγιο γνωρίζουν ότι οι κορυφαίες αναζητήσεις του Pornhub συχνά επηρεάζονται από την ποπ κουλτούρα και άλλα γεγονότα παγκοσμίως. Πολλοί από αυτούς τους όρους ορίζουν το 2022 όχι μόνο στο Pornhub αλλά και στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Κορυφαία κατηγορία στις φετινές τάσεις είναι το Reality porn. Η κατηγορία Reality αυξήθηκε κατά +169% για να γίνει μία από τις Top 20 κατηγορίες και ενώ η δημοτικότητα της κατηγορίας Amateur μειώθηκε ελαφρά κατά –19%. Οι στατιστικολόγοι του Pornhub θεωρούν ότι καθώς όλο και περισσότερα Amateur (ερασιτέχνες) μοντέλα γίνονται ερμηνευτές πλήρους απασχόλησης, η ποιότητα των βίντεό τους έχει βελτιωθεί, αλλά οι επισκέπτες εξακολουθούν να αναζητούν Reality porn.

Η κατηγορία Transgender αυξήθηκε κατά +75% και έγινε η 7η πιο δημοφιλής κατηγορία παγκοσμίως. Τα τρανσέξουαλ ήταν η #1 κατηγορία με τις περισσότερες προβολές στη Βραζιλία και η 3η πιο δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία.

hot news pornhub 1

Οι όροι με τις περισσότερες αναζητήσεις του 2022

Εκτός από τους μοντέρνους όρους, η νούμερο ένα παγκόσμια αναζήτηση του Pornhub για το 2022 παρέμεινε το «hentai» (πορνογραφικό κόμικ της Ιαπωνίας) και λίγο πιο πίσω ακολουθεί το «japanese». Η αναζήτηση για «MILF» ανέβηκε στη θέση 3 και έριξε το «λεσβιακό» στην θέση 4. Η πεντάδα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις κλείνει με το «pinay» (Φιλιππινέζα). Οι αναζητήσεις «Ebony» και «Massage» παρουσίασαν πτώση και αντικαταστάθηκαν από τα «big ass», «threesome» και «Latina».

hot news pornhub 2

Οι πιο δημοφιλείς πρωταγωνιστές του 2022

Φέτος, η Abella Danger ήταν η πιο δημοφιλής πρωταγωνίστρια ερωτικού περιεχομένου, ρίχνοντας τη Lana Rhoades στη 2η θέση. Η Angela White ανέβηκε τρεις θέσεις στην κατάταξη, αφήνοντας πίσω της την Eva Elfie και την Riley Reid που κλείνουν το Top 5. Οι Top 5 πρωταγωνιστές έχουν περισσότερες από 7,1 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο όλων των εποχών.

hot news pornhub 3

Χωρίς την Ελλάδα το Top 20 των κορυφαίων χωρών με βάση την κίνηση

Αν νομίζετε ότι οι Έλληνες συγκαταλέγονται στους κορυφαίους λαούς που λατρεύουν να βλέπουν ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο κάνετε μεγάλο λάθος! Για άλλη μια φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να είναι η χώρα με την υψηλότερη ημερήσια κίνηση προς το Pornhub, ακολουθούμενες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2022, η Γαλλία κινήθηκε +1 μπροστά από την Ιαπωνία, το Μεξικό +1 μπροστά από την Ιταλία και η Γερμανία +1 μπροστά από τον Καναδά. Η κατάταξη της Αιγύπτου αυξήθηκε κατά +7 για να ενταχθεί στο Top 20 για πρώτη φορά, ενώ υπήρξε και η επιστροφή του Βελγίου στη πρώτη εικοσάδα.

hot news pornhub 4

Τι αρέσει να βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες;

Αφήσαμε το καλό για το τέλος! Το Pornhub δημοσίευσε έναν χάρη, ο οποίος δείχνει ποια κατηγορία προτιμά να παρακολουθεί ο κάθε λαός. Στην Ελλάδα όπως θα δείτε στον παρακάτω παγκόσμιο χάρτη επικρατεί το χρώμα γκρι το οποίο αντιστοιχεί στην κατηγορία «lesbian» (λεσβιακό).

Η κατηγορία «Reality» αναδείχθηκε κορυφαία μόλις σε τέσσερις χώρες. Πρόκειται για τις Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζακστάν και Κιργιστάν. Η Βραζιλία ήταν η μόνη χώρα με το «Transgender» ως κορυφαία κατηγορία και μόνο η Ρωσία είδε την κατηγορία «Russian» να επικρατεί.

hot news pornhub 5

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *