04/Φεβ/23
to apokalipse triantafilos afto einai to zevgari pou ekane sex sto dasos tou survivor

Το αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος – Αυτό είναι το ζευγάρι που έκανε σεξ στο δάσος του Survivor…

Πάτα εδώ για να γαμήσεις τις καλύτερες πουτάνες…

Ο γνωστός τραγουδιστής προέβη σε μία αποκάλυψη που δεν είχαμε ακούσει μέχρι τώρα ούτε είχε αναφερθεί από άλλους παίκτες του ριάλιτι.

Στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό μας» μίλησε ο Τριαντάφυλλος όπου σχολίασε τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο το τελευταίο διάστημα. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Καλύβα.

Όσον αφορά την Καρολίνα, η οποία προκάλεσε σκάνδαλο εν μέσω της σχέσης της με τον Μπο ο Τριαντάφυλλος είπε: «Την Καρολίνα πάρε τη στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Τι για ποιο λόγο; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και του χρόνου. Άκουσα την Καρολίνα να λέει άλλα πράγματα, ότι δεν είναι έτσι, ότι δεν είχαν και τόσο σχέση, δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις τώρα. Αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος λέει ότι ήταν μαζί. Είναι περίεργο».

Αναφορικά με την περίφημη καλύβα στην οποία γίνονταν οι συναντήσει των παικτών ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Στη συγκεκριμένη καλύβα είχα πάει πολλές φορές για να κλέψω φαγητό και να φάω. Πού να ξέρω ότι θα γίνει σουίτα ξενοδοχείου. Δεν είχα αντιληφθεί τότε παίκτες να πηγαίνουν εκεί, εκτός από τον Σάκη και τη Μαριαλένα που ήταν μαζί».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *