02/Δεκ/22
Ταντρικό σεξ: Μάθε τα πάντα για την ταντρική απόλαυση στο κρεβάτι...

Ταντρικό σεξ: Μάθε τα πάντα για την ταντρική απόλαυση στο κρεβάτι…

Η έννοια του ταντρικού σεξ προήλθε από τον αρχαίο Ινδουισμό και τις ιδέες γύρω από την τάντρα. Η Τάντρα πηγάζει από θρησκευτικά κείμενα που εστιάζουν στον πνευματισμό. Το ταντρικό σεξ είναι μια αργή, διαλογιστική μορφή σεξ όπου ο τελικός στόχος δεν είναι ο οργασμός αλλά η απόλαυση του σεξουαλικού ταξιδιού και των αισθήσεων του σώματος. Στόχος του είναι να μετακινήσει τη σεξουαλική ενέργεια σε όλο το σώμα για θεραπεία, μεταμόρφωση και φώτιση. Οι υποστηρικτές του ταντρικού σεξ πιστεύουν ότι οι τεχνικές ταντρικής μπορεί να βοηθήσουν στην επίλυση σεξουαλικών επιπλοκών όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση, η στυτική δυσλειτουργία ή η ανοργασμία.

Γνωρίζοντας το σώμα κάποιου

Το ταντρικό σεξ ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γνωρίσουν το σώμα τους και να συντονιστούν μαζί τους. Κατανοώντας την επιθυμία του σώματός του, μπορεί κανείς να το ενσωματώσει κατά τη διάρκεια του σεξ με έναν σύντροφο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση και πιο έντονους οργασμούς. Για να καταλάβει κανείς τι θέλει το σώμα κάποιου, μπορεί να είναι χρήσιμο να ασχοληθεί με την ταντρική αυτοαγάπη ή τον αυνανισμό. Εάν ένα άτομο διαπιστώσει ότι έχει συναισθηματικά εμπόδια γύρω από το άγγιγμα του εαυτού του, θα πρέπει να είναι ευγενικό με τον εαυτό του καθώς διερευνά τι τον εμποδίζει να γνωρίσει το σώμα του πιο στενά. Όσο περισσότερα γνωρίζει ένα άτομο για το σώμα του και τις ζώνες ευχαρίστησης, τόσο πιο πιθανό είναι να έχει μια ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία. Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με τον αυνανισμό και έχει σύντροφο, ωστόσο, μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα να μάθει για το σώμα του μέσω του σεξ.

Γνωρίζοντας το σώμα του συντρόφου

Το ταντρικό σεξ έχει να κάνει με το να τιμάς το σώμα σου και το σώμα του συντρόφου σου. Αφιερώνοντας χρόνο για να γνωρίσετε το σώμα του συντρόφου σας, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την εμπειρία ικανοποιητική και για τα δύο άτομα. Ένα άτομο μπορεί να σκεφτεί να κάνει στον σύντροφό του ένα αργό μασάζ σε όλο το σώμα για να μάθει για το σώμα του και να βοηθήσει να αφυπνίσει τη σεξουαλική του ενέργεια. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει ένα άτομο να εναρμονιστεί με τις επιθυμίες του συντρόφου του. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα, εάν σε οποιοδήποτε σημείο ένα άτομο ή ο σύντροφός του αισθάνονται άβολα, η δραστηριότητα θα πρέπει να σταματήσει.

Πως να προετοιμαστείς

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένα άτομο ή ένα ζευγάρι για να προετοιμαστεί για το ταντρικό σεξ. Για παράδειγμα, μπορούν:

Όσο περισσότερες γνώσεις έχει κάποιος για το θέμα του ταντρικού σεξ, τόσο πιο πιθανό είναι να αισθάνεται έτοιμος.
Αφιερώστε χρόνο: Το ταντρικό σεξ είναι να κινείσαι αργά και να νιώθεις τη στιγμή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να διαρκέσει μία ώρα ή περισσότερο. Επομένως, φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε πλήρως και να απολαύσετε την εμπειρία.
Προετοιμάστε το μυαλό: Η εστίαση στη στιγμή μπορεί να είναι δύσκολη εάν ένα άτομο βιώνει άγχος ή έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του. Ο διαλογισμός πριν από το ταντρικό σεξ μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη μιας ξεκάθαρης νοοτροπίας.
Βρείτε ένα καλό μέρος: Το περιβάλλον παίζει βασικό ρόλο στο ταντρικό σεξ. Στην ιδανική περίπτωση, θα πραγματοποιηθεί σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με μια άνετη θερμοκρασία. Ένα άτομο μπορεί να θέλει να χαμηλώσει τα φώτα, να ανάψει ένα αρωματικό κερί ή να βάλει χαλαρωτική μουσική.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *