02/Απρ/26
charm

Στρίπερ βγάζει τα “άπλυτα” των Αμερικανών στρατιωτών στη φόρα…

Πάτα πάνω στο ΕΔΩ για να δεις ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ESCORTS ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

Μία στρίπερ στις ΗΠΑ αποκάλυψε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok την Κυριακή (29/3) ότι τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι νεαροί στρατιώτες, οι οποίοι αναμένεται να μεταφερθούν την επόμενη εβδομάδα στο πεδίο της μάχης (πιθανότατα στο Ιράν), επισκέπτονται τον χώρο εργασίας της, ξοδεύοντας όλα τους τα χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Charm Daze τόνισε πως οι νεαροί στρατιώτες πηγαίνουν στο στριπ κλαμπ και λένε «ναι, θα διασκεδάσουμε», αλλά στην πραγματικότητα φαίνονται λυπημένοι και σαν να έχουν κατάθλιψη.

Η ίδια τους χαρακτήρισε καταθλιπτικούς και παραδέχθηκε ότι το να περνάει χρόνο μαζί τους την εβδομάδα πριν την αποστολή τους, την κάνει να αισθάνεται λυπημένη. «Το να βλέπω αυτούς τους νεαρούς άντρες… με συγκινεί πραγματικά. Είναι τραγικό» επισήμανε, ενώ πρόσθε

Ετικέτες:

#στρίπερ

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *