09/Ιούλ/22
Σούπερ σταρ του Only Fans αποκάλυψε: «Έκανα τα περισσότερα και πιο επίπονα τατουάζ στο αιδοίο μου»

Σούπερ σταρ του Only Fans αποκάλυψε: «Έκανα τα περισσότερα και πιο επίπονα τατουάζ στο αιδοίο μου»

Μετά από αρκετές, πολύωρες συνεδρίες με έναν καλλιτέχνη τατουάζ, μια Βρετανίδα σταρ του OnlyFans υποστηρίζει ότι διαθέτει τα περισσότερα τατουάζ γύρω από την ερωτογενή ζώνη των γεννητικών οργάνων της.

Τα τελευταία χρόνια, η 34χρονη Becky Holt έχει ξοδέψει πάνω από 42.000 δολάρια σε τατουάζ, με έργα τέχνης να κοσμούν ολόκληρο το σώμα της, από το κούτελό της μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτει ότι δεν παραμέλησε ούτε την ηβική της περιοχή, παρά τους εντονότατους πόνους που κλήθηκε να υπομείνει. «Πονούσα απίστευτα πολύ», δήλωσε η Holt στο Ark Media μετά την τελευταία συνεδρία στις 5 Ιουλίου.

«Είναι αρκετά αμήχανο να έχεις έναν καλλιτέχνη τατουάζ ανάμεσα στα πόδια σου, αλλά ήθελα να ολοκληρώσω τα τατουάζ σε όλο μου το σώμα». Σχεδόν έναν μήνα μετά την τελευταία συνεδρία με μελάνι, η ευαίσθητη περιοχή παραμένει πρησμένη και η ίδια λέει πως δεν είναι ακόμη σε θέση να κάνει σεξ με τον σύντροφό της. «Δεν θα μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά, πριν ολοκληρωθεί η επούλωση, κάτι που θα είναι δύσκολο και για τους δυο μας, καθώς έχουμε πολύ ενεργή σεξουαλική ζωή», λέει η Holt.

Η Holt λέει ότι είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες στον κόσμο που έχει κάνει τατουάζ στην κολπική περιοχή και πως οι θαυμαστές της την έχουν επαινέσει για την αντοχή που επέδειξε στην επώδυνη διαδικασία. «Δεν είμαι σίγουρη πόσοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τέτοιο τατουάζ, αλλά φαντάζομαι ότι είμαι μία από τις πολύ λίγες».

Ετικέτες:

#Only fans #Τατουάζ

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα