21/Δεκ/22
sok pasignstos ithopios apokalipti exo kanei sex me antres mono filous

Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει- «Σεξ με άνδρες έχω κάνει, αλλά μόνο με φίλους μου»

Για τη σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και για την «ομοφοβική ελληνική κοινωνία», μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε επαφές με άτομα του ιδίου φύλου, δηλώνοντας μάλιστα «μέλος και σύμμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας», ενώ όσον αφορά τη σεξουαλική του ταυτότητα, σημείωσε: «Θα έλεγα πως είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες. Κάπως έτσι».

«Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Σεξ με άνδρες έχω κάνει, μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δε θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, μιλώντας στο Antivirus.

Επιπλέον, αναφερόμενος στα σχόλια που έλαβε, όταν αποκάλυψε δημόσια πριν από καιρό πως είχε στο παρελθόν σεξουαλικές επαφές με άνδρες, τόνισε: «Όταν μίλησα για τις σεξουαλικές μου εμπειρίες, δέχθηκα και πολλές γυμνές φωτογραφίες από άνδρες. Και αυτή η αντίδραση, όμως, είναι στερεοτυπική. Λες και έδωσα το δικαίωμα σε κάποιον να μου στέλνει τέτοιες φωτογραφίες. Δεν ήταν αυτό το θέμα και σίγουρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός της δήλωσής μου».

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός χαρακτήρισε «ομοφοβική σε μεγάλο βαθμό» την ελληνική κοινωνία, τονίζοντας μάλιστα και το θέμα της ιδρυματοποίησης των παιδιών. «Υπάρχουν πολλοί που προτιμούν αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν μέσα σε δομές παρά να βρεθούν στην οικογένεια ενός ομόφυλου ζευγαριού. Τόσο είναι το κόμπλεξ της κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά.

Πάτα εδώ για να γαμήσεις τις καλύτερες πουτάνες…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *