22/Απρ/23
sexoualikes fantasiosis pos na tis mirasteis me realistiko tropo

Σεξουαλικές φαντασιώσεις- Πώς να τις μοιραστείς με ρεαλιστικό τρόπο

Το κεφάλαιο σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι εύκολο στη θεωρία, αλλά δύσκολο στην πράξη. Μπορεί να τις αφήνεις να ζουν στο μυαλό σου, αλλά να μην σου αρκεί. Να θες να τις μοιραστείς με την σύντροφό σου, ειδικά όταν είναι μέσα σε μία σχέση ειλικρίνειας και ανοιχτής επικοινωνίας.

Υπάρχουν σίγουρα κάποιες φαντασιώσεις που σου φτάνουν όταν είναι ιδέα ή που δεν θα ήθελες να τις πραγματοποιήσεις και εκείνες που θα ήθελες πολύ να υλοποιήσεις. Είναι εφικτές και σε διεγείρουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πώς όμως θα το μοιραστείς με έναν άλλον άνθρωπο;

Να θυμάσαι ότι δεν είσαι περίεργος

Υπάρχουν ακόμα ταμπού γύρω από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις και ίσως σε κάνει να νιώθεις άσχημα επειδή τις έχεις. Ξέχνα το. Όλοι έχουν, από τις πιο vanilla, μέχρι τις αρκετά πιο dark.

Βρες τον ακριβή στόχο

Γιατί θες να μοιραστείς μία φαντασίωση; Για να το ξέρει ο άλλος; Για να δείτε porn που να περιέχει τη φαντασίωση; Ή για να την υλοποιήσετε μαζί; Δεν έχουν όλοι τον ίδιο στόχο, οπότε σκέψου το πρώτα.

Προετοιμάσου για αρνητική απάντηση

Μπορεί να σε ξενερώσει το να ακούσεις όχι, αλλά είναι μία πολύ μεγάλη πιθανότητα. Είμαστε διαφορετικοί, δεν μάς αρέσουν τα ίδια πράγματα και ίσως κάποιος να βρίσκει κάτι ακραίο, που σε εσένα να φαίνεται απλό. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να το συζητήσετε και να μην υπάρξει απόρριψη χωρίς περισσότερη ανάλυση.

Μιλήστε σε sex expert

Και γιατί όχι; Το σεξ είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής μας και είναι πολύ σημαντικό να ζητάμε βοήθεια, αν νιώθουμε ότι φτάνουμε σε αδιέξοδο. Μπορεί να έχεις μία φαντασίωση που την μπλοκάρεις ή που τη θεωρείς πολύ ακραία ή που θέλετε να τη μελετήσετε πιο διεξοδικά. Για αυτό υπάρχουν οι ειδικοί.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *