12/Δεκ/23
salos i kiria soumaxer

Σάλος! Η κυρία Σουμάχερ πουλάει προσωπικές-ακατάλληλες φωτογραφίες της στο OnlyFans (ΦΩΤΟ)

ΚΑΥΛΩΣΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Η Κόρα Σουμάχερ, πρώην σύζυγος του διάσημου οδηγού της Formula 1, Ραλφ Σουμάχερ, αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία επαφή με τον γιο της David.

Πριν από λίγους μήνες, η 46χρονη Κόρα τράβηξε τα βλέμματα του κοινού, αφού άνοιξε προφίλ στο δημοφιλές site για ενήλικες «OnlyFans». Άρχισε να πουλάει τις προσωπικές της φωτογραφίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα έβγαλε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Ωστόσο, η συγκλονιστική κίνησή της σαφώς δεν άρεσε στον 22χρονο γιο της, Ντέιβιντ Σουμάχερ, ο οποίος δεν θέλει πλέον να ακούει για τη μητέρα του. Ο Ντέιβιντ διέκοψε κάθε επαφή μαζί της.

«Ο Ντέιβιντ και εγώ δεν μιλάμε αυτή τη στιγμή. Με μπλόκαρε πάλι παντού. Αυτό είναι πολύ οδυνηρό για μένα. Είναι το παιδί μου και νομίζω ότι κάθε γυναίκα που βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση μπορεί να με καταλάβει. Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από την τελευταία φορά που τον είδα και μίλησα μαζί του. Πέρυσι, τόλμησα να έρθω στον αγώνα του μια φορά. Ακόμα με πονάει πολύ που το αγόρι μου απομακρύνθηκε τόσο πολύ από εμένα μετά το διαζύγιο. Δεν ξέρω γιατί. Θα ήθελα να του πω πόσο περήφανη είμαι για αυτόν και ότι τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είναι ο γιος μου, το μοναχοπαίδι μου. Θα είμαι πάντα εκεί για αυτόν. Δεν έχει σημασία πότε, μπορεί πάντα», είπε η Κόρα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *