02/Μάι/23
petroula kostidou sex hot

Πετρούλα Κωστίδου – «Πήγα να πάρω τα πράγματά μου και με άρπαξε από τα μαλλιά και με έβαλε κάτω»

Πάτα εδώ για να δεις αχόρταγες πουτάνες

Είναι αλήθεια ότι η Πετρούλα Κωστίδου λείπει από την ελληνική τηλεόραση.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τότε που όλοι έπιαναν καναπέ και πολυθρόνα για να μάθουν από πρώτο χέρι τις καιρικές συνθήκες μέσα από το δελτίο καιρού που παρουσίαζε η όμορφη Πετρούλα στο Star; Λείπει η τσαχπινιά της, τα προσόντα της και φυσικά τα νάζια που έκανε μπροστά στην κάμερα.

Τι κάνει τώρα η Πετρούλα;

Η Πετρούλα Κωστίδου, εδώ και μερικά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει ολική στροφή την καριέρα της. Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών πλέον, αλλά και φιλοσοφία ζωής, η αγνώριστη Πετρούλα είχε μιλήσει τελευταία φορά σε τηλεοπτική εκπομπή για τη νέα πορεία που επιχειρεί να δώσει στην καθημερινότητά της: «Έχω κάνει πλέον διαφορετικές επιλογές, δεν είναι ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση, απλά τώρα κάνω άλλα πράγματα, γράφω ένα βιβλίο. Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό! Δεν μετανιώνω τίποτα! Είδα ότι κάτι λείπει, και ήταν αν δώσω λίγο περισσότερη προσοχή στην ψυχή μου!

Δεν βλέπω πλέον τηλεόραση! Έχω πετάξει από πάνω μου πολλά κιλά κόμπλεξ και ανασφάλειες! Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, έχει καμιά δεκαριά χρόνια! Έχω 7 χρόνια σχέση, και αν δεν μπορώ να κάνω παιδί, θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω! Έβγαλα ένα ποσό που μου επιτρέπει να μην εργάζομαι για ένα χρονικό διάστημα!»είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα.

 

 

Το καλύτερο… κρεβάτι της ζωής της

Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και κάποιες παλιές αναρτήσεις της, οι οποίες έχουν μείνει στην ιστορία. Όπως η παρακάτω όπου μίλησε για το …καλύτερο κρεβάτι της ζωής της… Ηταν πριν από αρκετά χρόνια που είχε δώσει συνέντευξη και είχε προκαλέσει πάταγο. Πολλά χρόνια πριν από την σημερινή της εικόνα και ζωή που δεν έχει καμιά σχέση με το παρελθόν.

«Μια φορά είχα καυγαδίσει με το δικό μου πολύ άσχημα. Πήγα στο σπίτι του να πάρω τα πράγματά μου και με το που κοιταχτήκαμε με άρπαξε από τα μαλλιά και με έβαλε κάτω. Το κρεβάτι ήταν τόσο καλό που έκαναν τσιγάρο μέχρι και οι γείτονες». Η Πετρούλα Κωστίδου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει Πληροφορική, μιλάει άπταιστα αγγλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο χορός και η ηλεκτρονική μουσική.

Πρώτη φορά «εκτέθηκε» στον Ελληνικό τηλεοπτικό αέρα όταν έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ του ΑΝΤ1 το 2007.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *