10/Ιούν/20
Ο Νek Junior μιλά αποκλειστικά στο Hot-news:«Μετά το πορνό

Ο Νek Junior μιλά αποκλειστικά στο Hot-news:«Μετά το πορνό, οι γυναίκες με βλέπουν σαν κρέας»…

O Νek Junior έχει μπει μόνο λίγους μήνες στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό, ωστόσο έχει προλάβει να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει πρωταγωνιστήσει σε 4 ταινίες, εκ των οποίων η μία είναι η viral πρώτη υποβρύχια ταινία πορνό στην Ελλάδα.

Το hot-news.gr τον συνάντησε και μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

«Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρεία διοργάνωσε το περιβόητο casting. Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα για την Ελλάδα. Μέχρι τότε δεν είχαμε δει κάτι παρόμοιο. Έτσι, αποφάσισα να πάω να δοκιμάσω, όχι τόσο για να δω αν είμαι καλός στο να κάνω την ερωτική πράξη, αλλά περισσότερο για το αν μπορώ να λειτουργήσω ερωτικά μπροστά σε κόσμο. Τα παιδιά είδαν ότι δεν κομπλάρω με τον κόσμο και πέρασα το casting».

Φυσικά, αυτή η επιθυμία δεν προέκυψε από τη μία μέρα στην άλλη. Το “μικρόβιο” το είχε από μικρή ηλικία, καθώς μας δήλωσε πως «Από μικρός έβλεπα ερωτικές ταινίες, όπως όλα τα παιδιά, και μου άρεσε αυτή η ιδέα. Όχι για να κάνω απλά σεξ, αλλά για το όλο concept».

Ακόμη, μας ξεκαθάρισε πως το κίνητρό του δεν ήταν τα χρήματα. «Δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που το επέλεξα. Είναι μια οικονομική βοήθεια αλλά δεν μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτό, είναι πολύ δύσκολο. Χρειάζεται ίσως να κάνεις και δεύτερη δουλειά για να είσαι άνετα οικονομικά. Αν θες να ζήσεις μόνο από αυτό θα πρέπει να έχεις γυρίσματα κάθε μέρα και να κάνεις live sex show».

Σε όσους μπορεί να χαρακτηρίσουν κάπως το επάγγελμα που έχει διαλέξει απαντά: «Είναι ένα επάγγελμα σαν όλα τα άλλα. Δεν είναι κάτι διαφορετικό. Το λέω γιατί στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να κακοχαρακτηρίσει το “πορνοστάρ”. Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι το να κάνει κάποιος πορνό είναι κάτι κακό, ενώ στο εξωτερικό θεωρούνται οι πορνοστάρ ηθοποιοί. Είναι διασκεδαστικό και περνάς καλά, αλλά δεν είναι κάτι το εξωφρενικό. Το ενδιαφέρον είναι πως στη “Sugarbabestv” δεν δείχνουμε απλά την ερωτική πράξη, αλλά μας ενδιαφέρει να προβάλλουμε και άλλα πράγματα, όπως τοπία και ενδιαφέρουσες ιστορίες».

Κατά τον Nek Junior το πορνό μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. «Οι ερωτικές ταινίες μπορούν να βοηθήσουν τον κόσμο και να μάθει πολλά πράγματα. Μπορεί ένα ζευγάρι να έχει κάποιο πρόβλημα σεξουαλικό και με μία ταινία μπορεί να πάρει μία ιδέα και να βοηθηθεί».

«Υπάρχει ο φόβος-αντίληψη ότι αν είσαι πορνοστάρ μπορεί να συνδέεσαι με τη νύχτα και τα ναρκωτικά. Αλλά είναι πολύ διαφορετικό κομμάτι. Είναι μία απολύτως νόμιμη δουλειά και τελείως υγειής, αφού κάνουμε και όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εξάλλου, κανένας άνθρωπος δεν μπλέκει σε κάτι με το ζόρι, παρά μόνο αν το θέλει ο ίδιος».

«Ως προς τους φίλους, τα πράγματα σε αυτό το ζήτημα ήταν πιο εύκολα. Φίλους δεν έχω χάσει, δηλαδή οι φίλοι μου έχουν σταθεί στα δύσκολα και στα εύκολα. Όλοι μου οι φίλοι μου έχουν πει “μπράβο που έκανες αυτό που ήθελες”».

Αλήθεια ένας πορνοστάρ μπορεί να κάνει σε ένα γύρισμα ό,τι του ζητηθεί; «Έχω όρια στο τι θα κάνω στο πορνό. Ένα από αυτά είναι πως δεν θα μπορούσα να κάνω σεξ με άντρα ή το να μου κάνει ενεργητικό έρωτα κάποια γυναίκα. Δεν τα θεωρώ κακό. Όλα αυτά είναι γούστα, απλά εμένα δεν μου πηγαίνουν αυτά, ερωτικά. Βέβαια, μου αρέσει πολύ το γεγονός πως η “Sugarbabestv” έχει κάνει ένα μεγάλο “άνοιγμα” σε όλα αυτά τα φετίχ, κάτι που δεν είχε γίνει ξανά στην Ελλάδα. Εξάλλου, η εταιρεία παίζει ισότιμα και με παγκοσμίας εμβέλειας παραγωγές, όπως του “Pornhub” και του “Brazzers”».

Φυσικά, η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στην ταινία που έκανε κυριολεκτικά “μπαμ”. Αναφερόμαστε στην “Πρώτη ελληνική υποβρύχια τσόντα”. «Είμαι εκπαιδευτής κατάδυσης και όταν τέθηκε το project για την υποβρύχια ταινία ήμουν πολύ θετικός και είπα αμέσως το “ναι”. Το καλό είναι πως και η Σοφία Παυλίδη έκανε συγχρονισμένη κολύμβηση πολλά χρόνια και αυτό μας βοήθησε στο να έχουμε άψογη συνεργασία υποβρυχίως. Είχε καλή εξοικείωση με το νερό, με αποτέλεσμα να μην είχε θέματα του τύπου “Αχ δεν μπορώ να ανασάνω”, “Πνίγομαι”, “Δεν νιώθω καλά”. Ήταν πολύ καλή, συνεργάσιμη και υπήρχε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας».

Μας αποκάλυψε πως το γύρισμα κράτησε περίπου 35-40 λεπτά, ενώ η ερωτική πράξη έλαβε χώρα μέχρι και στα 20 μέτρα κάτω από το νερό. Όσο για το γεγονός πως η ταινία έγινε viral, δηλώνει πολύ χαρούμενος.

«Χάρηκα πολύ με την προβολή της ταινίας σε όλα τα μεγάλα sites. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Ήταν πολύ ωραίο που ακούστηκε το όνομα μου, αλλά όλο αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Είναι πολύ λάθος να καβαλήσει κανείς το καλάμι με την αναγνωρισιμότητα, καθώς ο κόσμος το καταλαβαίνει, ενοχλείται και στέκεται απέναντι σου».

Η χαρά του όμως δεν μένει μόνο στην προβολή, αλλά και στην προσωπική ικανοποίηση της επίτευξης των στόχων του. «Μου αρέσει όταν βάζω έναν στόχο να τον πετυχαίνω, με οποιοδήποτε τίμημα. Για παράδειγμα, όταν ξεκίνησα τη συνεργασία με την εταιρεία, έλεγα στους φίλους μου ότι θέλω να κάνω την πρώτη υποβρύχια ταινία πορνό στην Ελλάδα και να που έγινε».

Τι μηνύματα όμως δέχεται στα social media;«Η αλήθεια είναι πως καθημερινά λαμβάνω πολλά και από άντρες και από γυναίκες, προσπαθώ να απαντώ και να είμαι ευγενικός. Εντάξει δέχομαι και χυδαία-υβριστικά μηνύματα».

Οι σχέσεις του με τον Τεό και την Ίνα είναι στενές. Ο Nek Junior έχει έρθει πολύ κοντά με το πασίγνωστο ζευγάρι, αφού είναι οι ιδιοκτήτες του “Sugarbabestv” και μας μιλά γι’ αυτό: «Με τον Τεό και την Ίνα έχουμε άψογη συνεργασία. Εκτός, από συνεργάτες, είμαστε και φίλοι. Δεν είναι πως όταν δεν έχουμε γυρίσματα, δεν έχουμε καθόλου επαφή. Θα βγούμε για ένα ποτό και για μία βόλτα. Πήγαμε φέτος διακοπές και στην Καβάλα. Στο γύρισμα, πάντως, η δουλειά είναι δουλειά. Σε αυτές τις στιγμές τους βλέπω σαν “αφεντικά” μου και όχι σαν φίλους μου. Αλλιώς θα μιλήσουμε στη δουλειά και αλλιώς όταν είμαστε έξω. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός».

Εκτός από το ζευγάρι, δηλώνει πως: «Με πολλούς έχω επικοινωνία από την εταιρεία, αλλά πιο πολύ έχω επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Στακιά. Έχουμε κάνει τρεις ταινίες μαζί το “Καπετάνιε σήκωσέ μου την άγκυρα”’, “Greek agent” και “Greek school”».

Η συζήτηση πήγε στα μελλοντικά του σχέδια και στα όνειρα του. «Η πρόταση από το εξωτερικό είναι ένα μεγάλο όνειρο. Είναι στόχος μου και θα ήθελα να κάνω και εκεί κάποια σχετική καριέρα. Αυτό έχει να κάνει με μένα και από το πόσο θα το “παλέψω”».

Στο θέμα του live sex show φάνηκε πιο διστακτικός, θεωρώντας ότι είναι ένα μεγάλο επόμενο βήμα. «Το “live sex show” είναι κάτι πολύ ωραίο, αλλά πιο δύσκολο από την ερωτική ταινία. Κάθε φορά έχεις διαφορετικό κοινό και διαφορετικά μαγαζιά και όλα είναι απρόβλεπτα. Πιστεύω, πάντως, για κάτι τέτοιο πως χρειάζεται μία συγκεκριμένη ερωτική παρτενέρ που να ξέρει τα κουμπιά σου. Δεν θεωρώ εφικτό να κάνεις κάτι τέτοιο με διαφορετικές κοπέλες συνέχεια. Το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου».

Μπορεί να είναι μόλις 22 χρονών, αλλά έχει κάνει κάποιες σκέψεις για το πως θα ήθελε να είναι η ζωή του σε κάποια χρόνια.

«Στα 40 μου θα ήθελα να έχω βρει μια γυναίκα και να κάνω οικογένεια, πιστεύω ότι άμα από την ηλικία που είμαι τώρα μέχρι τα 40 συνεχίζω να κάνω αυτό το επάγγελμα, θα είμαι σε μια καλή ηλικία για να το σταματήσω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να συνεχίσω και στα 40 να γυρνάω ταινίες, γιατί ακόμα και στα 40 νέος θα είμαι, όπως ο Rocco Siffredi, έχει φτάσει σε μια ηλικία και ακόμα γυρνάει ταινίες, έχει την εταιρία του. Και ο Τεό με την Ίνα είναι πολλά χρόνια στον χώρο, αλλά βλέπουμε πως ακόμα κάνουν πράγματα δημιουργικά. Δεν πιστεύω ότι έχεις όριο ηλικίας στο κομμάτι αυτό».

Είχαμε την περιέργεια να μάθουμε αν η Ίνα και ο Τεό, πέρα από συνεργάτες και φίλοι, αποτελούν για εκείνον πρότυπο στο πως θα ήθελε να “στήσει” μία ερωτική σχέση στο μέλλον. «Αυτό που έχουν τα παιδιά είναι ιδανικό. Βλέπω ότι είναι πολύ πιο αγαπημένο ζευγάρι σε σχέση με ζευγάρια, που κάνουν μια “κανονική” δουλειά. Εννοείται πως θα ήθελα να είχα μια κοπέλα, που να είναι του επαγγέλματος, να κάνουμε μαζί ερωτικές ταινίες, είτε live, είτε το οτιδήποτε και να είμαστε μαζί στην προσωπική ζωή. Σαφώς, μέσα σε μία σχέση, δεν θα γυρνούσα ποτέ να κοιτάξω άλλη γυναίκα, αν διάλεγα ότι θα είμαι με κάποια, θα ήμουν με αυτή, όπως θα ήθελα το ίδιο και από τη δική της μεριά».

Πάντως, στο κομμάτι της δουλειάς ήταν ξεκάθαρος πως δεν θα είχε πρόβλημα η κοπέλα του να κάνει ερωτικές σκηνές με άλλους άντρες. «Δεν θα είχα θέμα να πηγαίνει η γυναίκα μου με άλλους στην ταινία. Αν έχεις λύσει τα υπαρξιακά σου σ’ αυτό το κομμάτι, πρέπει να τ’ αποδεχτείς όλα και να πεις ότι ναι δεν έχω θέμα, είναι δουλειά. Αν ξεκαθαρίσεις το τι είναι δουλειά και τι προσωπική ζωή, δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα».

Πώς σχολιάζει το γεγονός πως πορνοστάρ στην Ελλάδα της προηγούμενης δεκαετίας αποσύρθηκαν από τον χώρο και έκαναν στροφή στην καριέρα τους, όπως ο Ζαφείρης Ντούρος και ο Κένζο;

«Αυτό πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα του ιδίου του ηθοποιού, αν το κυνηγήσεις σωστά θα πετύχεις, αν δεν θες να το κυνηγήσεις και να κάνεις κάτι άλλο, είναι καθαρά θέμα δικό σου. Τώρα ο Κένζο και ο Ζαφείρης ήταν και είναι πάρα πολύ καλοί σ’ αυτό που κάνουν, τώρα επειδή έκαναν στροφή στο κομμάτι αυτό πιστεύω δεν τους ανάγκασε κάνεις, ήταν καθαρά δικιά τους απόφαση. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πω τόσο εύκολα ότι κάνω στροφή στο κομμάτι αυτό. Θέλω όταν πω ότι θα σταματήσω να κάνω ταινίες, θέλω να είμαι στο κομμάτι αυτό, αλλά όχι σαν ηθοποιός, σαν παράγωγη, δεν ξέρω ακόμα, απλά θέλω να είμαι συνέχεια στο κομμάτι αυτό είτε σαν ηθοποιός, είτε σαν κάτι άλλο».

Πάντα στους πορνοστάρ η κλασική ερώτηση είναι πως θα διαχειριστούν το ζήτημα του ερχομού ενός παιδιού. Στην απάντηση που έδωσε φάνηκε αρκετά συνειδητοποιημένος.

«Πιστεύω ότι όταν κάνω παιδιά και δουν βίντεο μου θα είναι σε μια ηλικία, που θα μπορώ να συζητήσω μαζί τους, θα τους πω 10 πράγματα να έχουν στο μυαλό τους και πιστεύω θα τους βοηθήσουν πιο πολύ. Θα τους πω τι κινδύνους έχει το σεξ και τι κινδύνους δεν έχει, γιατί το σεξ κρύβει κινδύνους σε εισαγωγικά αν δεν προσέχεις. Πλέον βλέπουμε πολλά παιδιά σε νεαρή ηλικία να έχουν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, κορίτσια στα 20 έχουν παιδιά. Πιστεύω ότι όλο αυτό έχει να κάνει με ερωτικές ταινίες, το σεξ δεν είναι κάτι απλό, θέλει προσοχή. Οπότε πιστεύω ότι όταν τα παιδιά μου έρθουν και με ρωτήσουν τι είναι αυτό, θα μπορέσω να τους συμβουλέψω πάνω στο κομμάτι αυτό. Θεωρώ πως θα τα βρούμε πάρα πολύ σ’ αυτό, γιατί θα φροντίσω με τα παιδιά μου να είμαι φίλος πιο πολύ παρά γονιός, σαφώς θα είμαι αυστηρός εκεί που πρέπει, αλλά θα είμαι φίλος και σε ό,τι με χρειαστούν θα είμαι εκεί να βοηθήσω».

Στα προσωπικά του δηλώνει οπαδός του σεξ, χωρίς όμως να είναι και εθισμένος από αυτό. «Έχει τύχει να μείνω και τρεις μήνες χωρίς σεξ. Δεν θεωρώ το να μην κάνεις σεξ κάθε μέρα δεν σε κάνει άντρα, θεωρώ άλλα πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν άντρα. Τότε δεν μου έλειπε έκανα άλλα πράγματα, έκανα πράγματα για εμένα, έβαλα στόχους. Το σεξ είναι κάτι το οποίο πιστεύω το βρίσκεις εύκολα, δεν είναι κάτι δύσκολο».

Εντύπωση μας προκάλεσε πως δεν παρακολουθεί τις δικές του ταινίες. «Έχω δει μόνο κάποια trailers, μοναδική ταινία που έκατσα γιατί ήθελα να την δω ήταν το υποβρύχιο. Γενικά μ’ αρέσει να τις βλέπει ο κόσμος τις ταινίες μου, παρά εγώ. Θέλω ο κόσμος να τις βλέπει και να ευχαριστιέται, εγώ ξέρω τι έκανα πως ήταν η ταινία, θέλω ο κόσμος να τις βλέπει και να παίρνει ιδέες, να είναι αυτός χαρούμενος».

Όσο για το αν βλέπει γενικά πορνό, απαντά: «Τώρα πλέον βλέπω το πορνό ως μια πηγή για να παίρνω ιδέες, παρά για τη δική μου ικανοποίηση. Βλέπω καινούργιες στάσεις, τεχνικές για να μαθαίνω εγώ. Το βλέπω πλέον μόνο επαγγελματικά, γιατί είναι η δουλειά μου».

Τελικά, το πορνό για τον επαγγελματία ηθοποιό είναι περισσότερο επάγγελμα ή απόλαυση; «Η απόλαυση δεν είναι πιο κάτω, απλά είναι ότι δεν κάνω σεξ στο σπίτι, το σεξ στο σπίτι το απολαμβάνεις πιο πολύ από το σεξ σε ερωτικές ταινίες. Όρεξη πάντα έχεις, αν έχεις βρει το άτομο σου και θέλεις κάποια κοπέλα ερωτικά πολύ, όσες ταινίες και αν κάνεις η όρεξη θα σου έρθει. Εντάξει παίζει ρόλο και ότι είμαι 22 χρονών, που πιστεύω το να έχω όρεξη για σεξ είναι κάτι πολύ εύκολο και κάτι πολύ ανθρώπινο. Αλλά έχει τύχει να έχω διπλό γύρισμα την ημέρα και μετά με την κοπέλα που ήμουν να κάνω πολλές φορές σεξ. Νομίζω λειτούργει τελείως διαφορετικά ο οργανισμός ».

Μετά την κυκλοφορία των πρώτων ταινιών, η αλήθεια είναι πως η σχέση του με τις γυναίκες έχει αλλάξει αρκετά. «Με βλέπουν πιο πολύ σαν ένα κομμάτι κρέας, δηλαδή “έλα να κάνουμε σεξ” και ότι ” δεν μπορώ να κάνω μαζί σου κάτι άλλο”. Το ότι κάνω αυτή τη δουλειά, δεν σταματάει να με κάνει ότι είμαι άνθρωπος. Όλοι θέλουμε και τις τρυφερές μας στιγμές στη προσωπική μας ζωή, δεν σημαίνει ότι στο μυαλό μου έχω μόνο το σεξ, θέλω να κάνω και τις βόλτες μου, να ‘μαι ρομαντικά και τρυφερά με μια κοπέλα, δεν μπορώ συνέχεια η προσωπική μου ζωή να είναι με σεξ, θέλω να υπάρχει και το συναίσθημα».

Σε ερώτηση για το αν έχει ποτέ συνευρεθεί με παρτενέρ του και εκτός πλατό, ο Nek Junior μας απάντησε: «Κάνουμε την ταινία, όλα καλά, αν βρεθούμε θα πούμε ένα γεια, σε φιλικό επίπεδο όμως. Δεν έχει τύχει να έχω ερωτική επαφή με κάποια εκτός γυρισμάτων, γιατί πιστεύω ότι δεν μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο εύκολα, αν τον άλλον δεν τον γνωρίζεις τόσο καλά. Έχει τύχει όμως να νιώσω μια μεγαλύτερη έλξη και ίσως να ήταν με την Σοφία Παυλίδη στην υποβρύχια ταινία, επειδή μου αρέσει πολύ η θάλασσα και επειδή ήταν κάτι πρωτόγνωρο και ήθελα πάρα πολύ να γίνει, αλλά ήταν μόνο στο κομμάτι της ταινίας».

Τέλος, μας εξέφρασε την επιθυμία του πως θα ήθελε από τον χώρο της showbiz να κάνει κάποια ταινία με την Ιωάννα Τούνη ή την Ειρήνη Στεριανού, ενώ από Ελληνίδες πορνοστάρ θα προτιμούσε τη Μαρία Αλεξάνδρου.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *