01/Δεκ/22
O dj Marios από το «String Men's Club» δηλώνει αποκλειστικά Hot-news:«Έχει τύχει να μου πετάξει πελάτης στην κονσόλα 500 ευρώ»

O dj Marios από το «String Men’s Club» δηλώνει αποκλειστικά Hot-news:«Έχει τύχει να μου πετάξει πελάτης στην κονσόλα 500 ευρώ»

Ο dj Marios είναι ένα σημαντικό και αναπόσπαστο μέλος του “String Men’s Club”. Οι ατάκες του είναι πασίγνωστες στους φανς των στριπ μαγαζιών, ενώ και η μουσική που παίζει ξεχωρίζει. Το Hot-news.gr τον συνάντησε και μας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη! Για να δούμε πολλά από τα ενδιαφέροντα που μας είπε…

«Kάθε λέξη είναι μουσική για όλους μας. Όταν ξυπνά κανείς το πρωί, έχει ανάγκη να ακούσει μία ωραία μουσική που θα επιλέξει εκείνος.», με αυτή την εισαγωγή μας έδωσε να καταλάβουμε τι σημαίνει για εκείνον η μουσική.

«Κάθε είδους μαγαζιού έχει διαφορετικό είδος μουσικής. Αλλιώς θα παίξεις στο καφέ, αλλιώς στο μπαρ, αλλιώς στο strip club, αλλιώς στο club, αλλιώς στο κωλόμπαρο.»

«Αγαπώ τη δουλειά μου. Δεν προσποιούμαι την ώρα που είμαι με το μικρόφωνο και παρουσιάζω το πρόγραμμα. Το μυστικό για να αποδίδω το μέγιστο είναι να αφήνω έξω από το μαγαζί τα προβλήματά μου. Έχει τύχει να παίξω στο “String” πρησμένος στο πρόσωπο με πονόδοντο. Ποτέ δεν έχω “κρεμάσει” μαγαζί. Το πιο σημαντικό είναι ότι εκτιμώ πάρα πολύ την υπεύθυνή μου, με έχει βοηθήσει πολύ και είναι υπέροχος άνθρωπος», εξομολογήθηκε.

Σε ερώτηση για το αν είναι περήφανος για αυτό που κάνει απαντά πως «Για τη δουλειά μου δεν ντρέπομαι. Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν που εργάζομαι και δεν με νοιάζει τι λέει η κοινωνία. Πιστεύω πως όποιος κρύβει τη δουλειά του, είναι κομπλεξικός».

«Εγώ χτύπησα την πόρτα του μαγαζιού για να δουλέψω εδώ. Το έκανα και για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί είχα μεγάλη περιέργεια να παίξω μουσική σε τέτοιο χώρο. Είχα υπάρξει ως dj σε πάρα πολλά είδη μαγαζιών και ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου».

Θέλαμε να μάθουμε αν έχει συγκεκριμένο Playlist ή αν παίζει αυθόρμητα. «Κάθε βράδυ προσαρμόζω τη μουσική που θα παίξω, ανάλογα με τις ηλικίες που βλέπω πως έχει το μαγαζί. Τα τραγούδια μου τα παίζω “ένα και ένα”, ποτέ με Playlist. Αυτοί που επιλέγουν αυτή τη λύση είναι οι ερασιτέχνες, εγώ είμαι επαγγελματίας. Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Τα μόνα που θα ακουστούν τα ίδια, είναι τα εμπορικά κομμάτια. Μέσα σε αυτά θα βάλω και τη δική μου επιλογή. Οι κοπέλες στο μαγαζί πληκτρολογούν τα τραγούδια που επιθυμούν με αυτά να χορέψουν στην πίστα, αλλά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Γενικά, ο σκοπός μου πάντα είναι ένας, να ανεβάσω τη ψυχολογία του πελάτη. Έχει τύχει να φύγω από το μαγαζί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, παίζοντας στον πελάτη αυτό που θέλει να ακούσει».

Και τώρα ακολουθεί η αποκάλυψη που μας έκανε περισσότερη εντύπωση. «Έχουν έρθει πελάτες και μου έχουν “πετάξει” λεφτά στην κονσόλα, επειδή έβαλα ένα κομμάτι που τους θύμισε μία πολύ σημαντική τους στιγμή. Δεν μιλάμε για 50άρικα. Το μεγαλύτερο ποσό ήταν 500 ευρώ. Αυτός ο πελάτης μπήκε στις 2 το βράδυ και έφυγε 7 το πρωί. »

«Παραγγελιές δέχομαι και δεν με ενοχλεί καθόλου, εκτός από κάποια ακραία επιλογή. Με όμορφο τρόπο απαντώ πως ένα τραγούδι δεν “κολλάει” στο στυλ του μαγαζιού. Το strip club έχει συγκεκριμένο τρόπο διασκέδασης, διαφορετικά από τα άλλα είδη μαγαζιών. Είναι ένας πολυτελής τρόπος διασκέδασης. Έχεις τον καναπέ σου και αισθάνεσαι σαν πασάς, με το προσωπικό και τις κοπέλες “πάνω από το κεφάλι σου”. Και το ιδιαίτερο είναι ότι μπορεί κανείς να έρθει με 10 ευρώ και να λάβει πολυτέλειες. Για παράδειγμα, ο φοιτητής με τα 10 ευρώ στο κουπόνι, αν περάσει καλά, θα έρθει ξανά και θα έρθει με 50 ευρώ και μία άλλη φορά με 100».

O dj Μάριος έχει και το δικό του φανατικό κοινό. «Πολλοί πελάτες έρχονται μόνο και μόνο για τις ατάκες μου και για τον χαβαλέ που κάνω στο μικρόφωνο. Οι ατάκες, μου έρχονται εκείνη τη στιγμή και τις καλές τις κρατάω και τις επαναλαμβάνω με κάποιες παραλλαγές. Κάποιες, μάλιστα, τις “κλέβω” και από πελάτες».

Άραγε πώς είναι οι σχέσεις του με τις στρίπερς; «Με κοπέλα στο μαγαζί δεν έχω τσακωθεί ποτέ, ούτε προσβάλλονται με τις ατάκες μου για αυτές. Έχει τύχει μόνο να έρθει κάποια, για παράδειγμα, και να μου πει πως “Μάριε, τη συγκεκριμένη ατάκα δεν θα ήθελα να την ξαναπείς”. Και φυσικά αμέσως δέχομαι το αίτημα της».

Ζητήσαμε να μάθουμε τα πιο ακραία σκηνικά που έχει βιώσει μέσα στο μαγαζί. «Ένα κακό απρόοπτο ήταν να έρθει πελάτης και να μου απαιτήσει να μην ξαναμιλήσω, διότι θέλει να ακούσει μόνο την μουσική. Ενημέρωσα αμέσως την υπεύθυνή μου, η οποία του εξήγησε πως σε ένα strip club, ο dj πρέπει να μιλάει και να παρουσιάζει το πρόγραμμα, ανεβάζοντας το κέφι με τα όσα λέει. Το καλύτερο περιστατικό ήταν πως ήθελε μία πελάτισσα να της κάνω έρωτα, δίνοντας μου 1000 ευρώ. Δεν το έκανα γιατί είμαι παντρεμένος και είμαι πιστός στη γυναίκα μου. Θέλω να έχω τη συνείδησή μου καθαρή».

Αυτό που σίγουρα έγινε αντιληπτό είναι πως δεν ήθελε να σχολιάζει άλλα strip clubs και συναδέλφους. «Δεν μου αρέσει να κρίνω τα άλλα μαγαζιά, παρά μόνο το δικό μου. Το θεωρώ οικογένεια μου, έχω λείψει μόνο 8 μήνες. Είμαστε μία σταθερή ομάδα, που επικοινωνούμε άριστα και δεν παρεξηγούμε ο ένας τον άλλον. “Χτυπάς εσύ, πονάω εγώ”. Όσο είμαι στον χώρο των strip clubs, θα ήθελα να δουλεύω στο “String”».

«Ευτυχώς, δεν μου έχει τύχει κάποιο μαγαζί να μου επιβάλλει έναν συγκεκριμένο τρόπο να παίζω μουσική και να εκφωνώ ατάκες. Δεν θα δεχόμουν μία πρόταση, ακόμα και με πολύ καλά λεφτά, αν υπήρχαν τέτοιου τύπου οδηγίες. “Κόβεις τα φτερά” στον εργαζόμενο με αυτόν τον τρόπο».

Πολλοί νομίζουν ότι μία καλή επίδοση σε μία τέτοια εργασία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην στήριξη του ποτού. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν ισχύει. «Το ποτό δεν με στηρίζει για να αποδώσω στη δουλειά μου. Κάποιοι φτιάχνονται με αλκοόλ και με άλλα διάφορα. Μπορώ να μην πιω καθόλου και να αποδώσω το ίδιο».

Σε ερώτηση αν τον επηρεάζει ένα άδειο μαγαζί απαντάει. «Το άδειο μαγαζί με πληγώνει πολύ και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Απλά προσπαθώ να ανεβάσω τις στρίπερς, ώστε τουλάχιστον να περάσουν αυτές καλά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο ωράριο των μαγαζιών και ότι του φαίνεται περίεργο. «Το νέο ωράριο 7-12 είναι περίεργο, αφού εγώ έβγαινα για ποτό στις 12. Είναι σαν να πηγαίνω σχολείο. Πάντως, εγώ δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τα μαγαζιά, παρά την κρίση που περνάνε τους τελευταίους μήνες. Οι περισσότεροι δεν βγαίνουν στα μαγαζιά στο νέο ωράριο. Μπαίνει κόσμος στο μαγαζί, αλλά με μία σημαντική πτώση».

Επίσης τόνισε ότι ο dj έχει και άλλες αρμοδιότητες από το να παίζει μόνο μουσική. «Ένας dj στα strip clubs έχει και άλλες ευθύνες, πέρα από το να διασκεδάσει στον κόσμο. Θα κάνει παρατήρηση στον πελάτη αν τραβήξει βίντεο με το κινητό του, θα καθαρίσω την πίστα αν λερωθεί. Eίμαι υπεύθυνος και για τα φώτα, κλιματιστικά, εξαερισμοί».

Από τον χώρο ξεχωρίζει και θεωρεί φίλο του, τον Βασίλη Αποστόλου. «Ο καλύτερος μου φίλος από τον χώρο είναι ο Βασίλης Αποστόλου, που είναι στο “Athens Queens”. Για την ηλικία που έχει, μπορεί να βάλει κάτω 100 άτομα. Είναι άπαιχτος και έχω επηρεαστεί στη δουλειά μου από εκείνον. Έχω δανειστεί από εκείνον ατάκες, αλλά πάντα με ενδιαφέρει να αφήσω στο τέλος το δικό μου στίγμα».

Από τα τόσα χρόνια εμπειρίας του μπορεί να ψυχολογήσει “κατευθείαν ” τα άτομα που μπαίνουν στο μαγαζί  «Από την πρώτη στιγμή που μπαίνει ένας πελάτης στο μαγαζί, καταλαβαίνω πως θα κάνει βλακεία. Πάντα επιβεβαιώνομαι και ενημερώνω από την αρχή την υπεύθυνη μου, πριν κάνει το οτιδήποτε. Είναι σημαντικό, πάντως, να μη γίνονται “φασαρίες” στο μαγαζί. Με όμορφο τρόπο και όχι βίαιο απομακρύνεις από το μαγαζί κάποιον θαμώνα που προκαλεί πρόβλημα».

«Επίσης, μπορώ να καταλάβω πότε μία κοπέλα απολαμβάνει αυτό που κάνει στην πίστα και πότε όχι. Η δική μου δουλειά είναι να τις αναδείξω με τον φωτισμό που θα κάνω, προσπαθώντας να καλύψω τις όποιες ατέλειες τους», πρόσθεσε.

Ο κόσμος όμως, ποιες κοπέλες προτιμάει περισσότερο; «Οι στρίπερς που έχουν μεγαλύτερη απήχηση είναι οι πιο γλυκιές και τσαχπίνες. Τις “ντίβες” που δεν παλεύουν για τους πελάτες τις αποφεύγουν, ακόμα και αν είναι οι πιο όμορφες στο μαγαζί».

Μας δήλωσε ότι η φωνή του δεν επιβαρύνεται μετά από τόσες ώρες δουλειάς. «Η φωνή μου δεν υποφέρει καθόλου, διότι δεν τη ζορίζω. Όταν μιλάω στο μικρόφωνο, ανοίγω το λαρύγγι μου και πάει η φωνή από μόνη της».

Τέλος, επισημαίνει ότι έχει πάει μόνο μια φορά σε στριπτιτζάδικο, ως πελάτης. «Μια φορά έχω πάει σε στριπτιτζάδικο στη ζωή μου ως πελάτης. Ήταν στο Athens Queens όταν ήμουν 17 χρονών και είχα σκεφτεί τότε πως θα ήθελα να παίξω σε ένα τέτοιο μαγαζί».

Tέλος, τόνισε πως «Το String είναι ανοιχτό και περιμένει τον κόσμο, διότι η πόρτα του String είναι η πόρτα του παραδείσου. Τηρούμε όλα τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία και οι πελάτες δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.»

 

loading...

Κάντε Share

Μία απάντηση στο “O dj Marios από το «String Men’s Club» δηλώνει αποκλειστικά Hot-news:«Έχει τύχει να μου πετάξει πελάτης στην κονσόλα 500 ευρώ»”

  1. Ο/Η POUTSODRIGOS69 λέει:

    Tha mporousate na anevasete kai ti sintefksi tou Servitorou parakalo😂😂😂😂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *