03/Δεκ/22
Νάστια: «Δεν μιλά αγγλικά αλλά με την πρώτη αισθάνεσαι οτι επικοινωνείς μαζί της»

Νάστια: «Δεν μιλά αγγλικά αλλά με την πρώτη αισθάνεσαι οτι επικοινωνείς μαζί της»

Ακολουθεί κριτική για τη Νάστια (πάτα εδώ για γυμνές φώτο, τιμές και πρόγραμμα) από το «Your angels» στο bourdela.com:

«Συνάντηση στο ξενοδοχείο της μετά από γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο.
Από εμφάνιση ότι βλέπουμε στις φωτό. Αυτά που δεν φαίνονται είναι το τέλεια σχηματισμένο μουνάκι της , το ότι δεν υπάρχει τρίχα πουθενά και η μωρουδίστικη επιδερμίδα της. Επίσης το βυζάκι της είναι ψιλοανύπαρκτο αλλά καυλώνει πολύ με τις ρόγες της. Φρέσκο πρόσχαρο χαριτωμένο μουτράκι , με πολύ καλή διάθεση και θετική ενέργεια. Δεν μιλάει αγγλικά αλλά με την πρώτη αισθάνεσαι οτι επικοινωνείς μαζί της λόγω της καλής διάθεσης – και του google.
Τώρα στο σεξ το μωρό αυτό καυλώνει αφάνταστα! Στο γλυφομούνι τρελαίνεται και κατεβάζει ζουμάκια, δέχεται δαχτυλάκια και γουστάρει.
Η πίπα της είναι το κάτι άλλο! Γλύφει τα πάντα με πολύ σάλιο και στον εξαφανίζει στο στόμα της για πλάκα. Κάνει πίπα και την γουστάρει! Από τις πολύ καλές που μου έχουν κάνει (και είναι πολλές)! Το μουνάκι της είναι στενό , λόγω ηλικίας, και με φοβερή αίσθηση. Στάσεις κάνεις ότι γουστάρεις , είναι και μανιτζέβελη , αλλά στα 4 είναι τρομερή η θέα από αυτό το νεανικό κωλαράκι με το καλοσχηματισμένο πεντακάθαρο νεανικό μουνάκι να καταπίνει την πούτσα σου! Και συνέχεια με το χαμόγελο και την καλή διάθεση.
Η Νάστια είναι ένα νεαρό κορίτσι που χαίρετε το σεξ, το απολαμβάνει. Και τι καλύτερο για μας που ψάχνουμε για ακριβώς αυτή την αίσθηση (ή ψευδαίσθηση). Οτι είσαι με μια γυναίκα και απολαμβάνετε μαζί το σεξ. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση VFM . Μακάρι να μας φέρνει το γραφείο τέτοιες κοπέλες. Από εμένα είναι ΝΑΙ δαγκωτό.»

Γνώρισε τη Νάστια πατώντας εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα