05/Μάι/23
Afti-ine-i-xoreftria-mia-pou-ine-enas-xanthos-aggelos

“Mousses”- “Πελάτης έκανε σκηνές ζήλειας και..”

Πάτα ΕΔΩ για να γνωρίσεις τις καλύτερες…

Το strip club “Mousses” διαθέτει γυναίκες, οι οποίες μπορούν να σε κερδίσουν με ένα τους βλέμμα! Μια από αυτές τις γυναίκες είναι η Μπέλλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέλλα είναι χορεύτρια στο strip club “Mousses” από την πρώτη στιγμή που άνοιξε και έχει κερδίσει αρκετούς πελάτες από την εξωτερική της εμφάνιση και όχι μόνο. Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι η εξωστρέφεια της και οι επικοινωνιακές της δεξιότητες, κάτι το οποίο είναι αρκετά ελκυστικό για τους πελάτες.

Η συγκεκριμένη χορεύτρια μίλησε αποκλειστικά στο Hot-news.gr και μας ανέφερε το πιο περίεργο σκηνικό που της έχει τύχει: «Θυμάμαι ότι ερχόταν ένας πελάτης για εμένα συνέχεια στο μαγαζί και ήθελε να είμαι πάντα δίπλα του και να πίνουμε ποτά. Αφού τελείωσε ο χρόνος μας ένας άλλος πελάτης με φώναξε να πάω στο τραπέζι του και πήγα σε αυτόν. Τότε ο κολλημένος μαζί μου πελάτης, ήρθε στο τραπέζι και έκανε σκηνές ζήλειας, κάτι το οποίο ήταν αρκετά περίεργο αφού δεν είχαμε κάποια ερωτική σχέση μαζί. Προσπάθησα να του εξηγήσω με ήρεμο τρόπο ότι αυτή είναι η δουλειά μου και κάπως έτσι ηρέμησε το κλίμα. Ήταν πραγματικά ένα πολύ περίεργο σκηνικό».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *