26/Νοέ/22
Μία ενδιαφέρουσα κριτική για την Βάλερι από το «Yourangels»

Μία ενδιαφέρουσα κριτική για την Βάλερι από το «Yourangels»

Ακολουθεί κριτική που έλαβε χώρα στο bourdela.com την Βάλερι από τη Ρωσία (δείτε λεπτομέρειες πατώντας πάνω στο εδώ:

«Ήρθε στην ώρα της η Valery, όμορφα και απλά ντυμένη, το τακουνάκι δεν το χρειάζεται διότι είναι αρκετά ψηλή γυναίκα, το πρόσωπο της μου άρεσε αρκετά, έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αγγλικά με το ζόρι αλλά το παλεύει και στα δύσκολα συμμετέχει και ο γκούγκολας. Ζήτησε κρασάκι και πέρασε στο μπάνιο. Επιστροφή με τα όμορφα εσώρουχα της πια , κάθισε στο σαλόνι και αρχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά, όπως έλειπε η η άγλωσσα των αγγλικών έλειπε και η δική της γλώσσα.

Με φίλαγε στον λαιμό, αυτί βγάλαμε το σουτιέν, στηθάκια μικρά με μεγάλη όμως ρόγα το ένα , την άλλην ρόγα δεν την είδα , την κάλυπτε ένα τραυμαπλαστ, κάποιο παλικάρι μας ίσως νόμιζε πως έπρεπε να κρεμάσει εκεί στον κρίκο το πουλί του και της την μάτωσε.
Κωλαράκι καλό , θα που κάποιοι ότι έχει λίγο μεγάλη λεκάνη αλλά δένει αρμονικά με το όρθιο χιλιόμετρο που είναι, πόδια ατελείωτα, λίγα και όμορφα τατουάζ στολίζουν το κορμάκι της.

Με έγδυσε και με οδήγησε στο δωμάτιο για πιπούλα τραβώντας με από το όρθιο πουλί μου, εντάξει καλή ήταν με υποβοήθηση του χεριού.
Αλλαγή στάσης για να γευτώ το μουνάκι της, εκεί αφήνεται, μουρμουράει , υγραίνεται και λερώνει τα κλινοσκεπάσματα , τελειώνει με κεφαλοκλείδωμα μες τα μπουτάκια της. Ζήτησε αγκαλιές και φιλιά , να εμφανίστηκε και η γλώσσα της!!!!

Στα περί της ερωτικής πράξης αλλάξαμε τρεις στάσεις, από πάνω εκείνη , μετά εγώ και στα τέσσερα. δεν διαμαρτυρήθηκε πουθενά , είχε ενεργό συμμετοχή, κάμποσες φωνές . Τελείωσα μέσα της, δλδ μέσω στο μπαλονάκι και περάσαμε για μπάνιο.

Ο ερωτικός αγώνας έφτανε στην λήξη του, οπότε τα ψιλοείπαμε λιγουλάκι μετά βασάνων αλλά οκ πέρασα όμορφα !»

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *