05/Ιαν/24
α1

Μελίνα – Χάρηκε με το “σήκωμα” του πελάτη…

Η Μελίνα είναι μουνάρα. Πάτα ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της ως βίζιτα και απολαύστε την κριτική που γράφτηκε για εκείνη από κάποιον πελάτη:

“Γενικά και κυρίως στο πρόσωπο είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Είναι πολύ καλά περιποιημένη και βαμμένη κατάλληλα για να υποδεχτεί πελάτες και έχει μια άνεση που την κάνει να ξεχωρίζει από το μέσο έσκορτ. Στο σώμα πάνω από όλα είναι τα βυζιά που αξίζουν και τα προσφέρει για ότι ανωμαλία σκεφτείς. Επίσης αξιοπρόσεκτο είναι και το ύψος της που μαζί με το τακούνι πάει πολύ ψιλά. Έχει καλό δέρμα και ωραίες καμπύλες, κάποια πιασίματα δηλαδή που μάλλον είναι και τα απαραίτητα για να λες γαμάω γυναίκα.

 

Δίνει φιλιά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο όπως και στην πίπα που θα την έλεγα απλά μέτρια. Παρολαυτα είναι δοτική και το δείχνει από την αρχή με την όρεξη που έχει και με την προσοχή της για να μην χαθεί χρόνος. Στο σοσιαλ επίσης δυνατή αλλά ας τα αφήσουμε αυτά και πάμε στο σεξ.

Είδα μια πολύ καλή ανταπόκριση όταν είδε τον πούτσο να σηκώνεται, το χάρηκε δηλαδή. Μου στήθηκε στα τέσσερα από όπου είδα και πολύ καλή θέα και άρχισα να την σφυροκοπάω με άνεση γιατί και το μουνί της ήταν ίσα ίσα στενό για τον πούτσο μου, καμία δυσκολία στην είσοδο. Οι ταχύτητα ανέβηκε και το απολάμβανε οπότε έδωσα…”

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια της κριτικής

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα