26/Μαρ/24
μαβι

Mavie – Παίρνει πίπα λες και είναι από σεμινάριο…

Ακολουθεί μία από τις κριτικές για escorts για τη Mavie που έχει τρελάνει όλο τον αντρικό πληθυσμό στην Αθήνα με τις κριτικές της. Πάτα ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της 

“Επιλογή Mavie μετα από καλες κριτικές που παρατήρησα, καθώς έδειχνε και όμορφη από φωτογραφίες. Συνάντηση σε κεντρικο ξενοδοχείο, μετα από πολλές προσπάθειες καθώς ήταν φουλ τις ημέρες και ωρες που ήθελα ( τη ξεσκίσατε). Για το ραντεβού κρατούσα μικρο καλάθι καθώς δεν περίμενα να είναι όντως τόσο καλή οσο λέγανε, για διάφορους λογους, είτε λόγω χημείας, είτε λόγω κούρασης από τα πολλά ραντεβού. Χτύπημα πόρτας και πρώτη εντύπωση παρα πολύ καλή. Πρόσωπο όμορφο ( εμένα μου θυμίζει ταραμπανκο από GNTM), ντύσιμο έτσι όπως αρμόζει και πολύ ωραίο σωμα. Χαμογελαστή και πρόθυμη στα φιλιά. Μάλλον χωρίς φιλι δεν μπορεί. Από τη στιγμή που θα μπει μέχρι να φυγει θα σε πεθάνει στα φιλιά και γλωσσοφιλα φουλ. Ντουζ πριν, ενδιάμεσα και στο τέλος. Σκάει με τη πετσέτα και καθώς τη βγάζει μένω άγαλμα. Το σωμα πολύ καλύτερο από φωτογραφίες! Πιο αδύνατο σωμα και πιο σφιχτο. Κωλαρακι απλα τέλειο! Μουνακι με πιρσινκ, απλα καυλα! Ακρα περιποιημένα και ωραία. Στις φωτογραφίες αδικείται, φαίνεται πιο πλαδαρή ενώ από κοντά είναι πιο πετιτ. Βυζι φτιαχτο πετρα και χορτάτο αλλά θα προτιμούσα να μην το είχε πειράξει.

Ίσως το μόνο αρνητικο για εμένα. Τώρα στον αγωνα δεν εχω να πω κατι παραπάνω από τους αλλους συναγωνιστές. Τα κανει όλα και όταν εννοώ όλα, ΟΛΑ και τα δίνει όλα. Πιπα φοβερή για σεμινάριο, τσόντα εντελώς. Αρχισαμε πολύ GFE σαν να είσαι με τη κοπέλα σου, εξαιρετική. Παίρνει πρωτοβουλία να σε καβαλήσει και το κανει τόσο αισθησιακά το κούνημα που δεν θα άντεχα, ένιωθα το τέλος να έρχεται. Οπότε την γυρνάω ιεραποστολικο στην ακρη του κρεβατιού για να μπορώ να εχω εγώ τον έλεγχο. Πιπα παλι και της ανοίγω τα ποδια, και μπαίνω σιγά σιγά που εκεί η θεα είναι απίστευτη με αυτό το μουνακι και το πιρσινκ να το βλέπεις, και να μπαινοβγαίνεις παράλληλα. Εδωσα παραπάνω ένταση οπου γούσταρε πιο πολύ. Εδώ το GFE μετατρέπεται όντως σε ένα γαμησι με Ισπανίδα/πορτογαλίδα( δεν ξερω τι είναι) που γνώρισες σε ένα κλαμπ και πήγατε να ξεσκιστείτε μετα. Εδώ ήρθε το τέλος και στραγγιξα μέσα της. Σε σφίγγει και σε κρατα μέσα της να μην βγεις, τέλειο.
Δεύτερος γυρος, ήθελα να την παρω σε συγκεκριμένη στάση. Ξεκιναμε με πιπα και γλείψιμο αρχιδιων. Την γυρνάω μπρούμητα με ένα μαξιλάρι από κάτω και απλα η θεα δεν υπάρχει! Το προτείνω με τη συγκεκριμένη και δωστε πονο, ότι καλύτερο. Μετατρέπεται σε υποτακτικο ξεκολακι. Και βαθιά και δυνατά, γουστάρει και πιάσιμο στο λαιμο. Πουθενά όχι ούτε παράπονο. Τελείωμα παλι μέσα της μέχρι τελευταία ρανίδα σπέρματος.
Μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος, χαμουρεματα, αγκαλιές, φιλιά. Μετα από καιρο περασα τόσο ωραία και γεμάτη ωρα με ένα call girl. Είναι επαγγελματιας και γουστάρει αυτό που κανει κιόλας. Το κανει να περνάει και αυτή καλα!
Σε αυτήν τη τιμή την θεωρώ VFM. Δεν ξερω τι κανει και είναι μέσα στη καλή διάθεση (μάλλον οι μπυρες που πινει που της αρέσουν πολύ όπως λέει) αλλά αυτό που κανει το κανει καλα και με το παραπάνω! Ευτυχώς πρόλαβα και είχα εμπειρία μαζί της. Οπότε οποιος τη συναντήσει ας κανει τα κουμάντα του για το μέλλονΈτσι!. Την προτείνω!

Υ.Γ : Εντάξει μόλις αρχιζε τα lovely, delicius θυμήθηκα τις κριτκες που είχαν αναφερθεί και πέθανα στα γελια. Γελούσε και αυτή με απορία και άλλο τόσο γελούσαμε και οι δυο, τρελα….Μαλακία”

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα