08/Οκτ/22
Mainstream ταινίες με πολύ σεξ- «The Idiots»! Επιβάλλεται να τη δεις...

Mainstream ταινίες με πολύ σεξ- «The Idiots»! Επιβάλλεται να τη δεις…

Μία από τις πιο ωραίες κανονικές σεξ ταινίες με πολύ σεξ…Tο «The idiots» (1998) αποτελεί must film στην κατηγορία mainstream ταινίες με πολύ σεξ…

O Λαρς Φον Τρίερ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους προβοκάτορες στην ιστορία του σινεμά. Στην 5η του ταινία ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες του Δόγματος 95 (κόκκος στο φιλμ, κάμερα στο χέρι, γυρίσματα αποκλειστικά σε φυσικούς χώρους) και φέρνει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φιλμ του ευρωπαϊκού σινεμά! Μη φωνάζεις.

Παρακολουθεί με την κάμερα του μια παρέα αστών που ζουν σε ένα κοινοβιακού τύπου σπίτι και μοιράζονται το κοινό τους ενδιαφέρον για την ανθρώπινη ηλιθιότητα. Μέσα από μια σειρά απονενοημένων περιστατικών και μιας σκηνής σεξ που έμεινε στην κινηματογραφική ιστορία, σοκάρει εκτός από τις Κάννες και μεγάλο μέρος του κοινού που την παρακολούθησε. Μια σκωπτική ματιά πάνω στην υπερκαταναλωτική αστική τάξη που παλεύει με την κενότητά της και διερωτάται για τη σημασία της ύπαρξης της. Επιβάλλεται να την δεις.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *