08/Ιούλ/22
Mainstream ταινίες με πολύ σεξ- «Ambrosia» του Peter Spark

Mainstream ταινίες με πολύ σεξ- «Ambrosia» του Peter Spark

Μία από τις πιο ωραίες κανονικές σεξ ταινίες με πολύ σεξ…Tα «Ερωτικά παιχνίδια»- «Cruel Intensions» αποτελεί must film στην κατηγορία mainstream ταινίες με πολύ σεξ…

Γεμάτος λαχτάρα, ένας νεαρός Ιταλός αγκαλιάζει την προκλητική του προσωπικότητα σε αυτό το σύντομο και αισθησιακό ντοκιμαντέρ. Ο Vincenzo είναι ένας νεαρός queer καλλιτέχνης από τη Νάπολη της Ιταλίας, ο οποίος συμμετέχει σε drag παραστάσεις σε στυλ καμπαρέ στο «La Boum», το πιο γνωστό gay club του Μιλάνου.

Η φωνητική του αφήγηση συνοδεύει τα εντυπωσιακά πλάνα από τις παραστάσεις του, διασκορπισμένα σε πιο παραδοσιακές σκηνές καθημερινής ζωής στη Νάπολη. Με καλλιτεχνικό όνομά του το «Ambrosia», η ταινία εξερευνά την μεταβαλλόμενη ταυτότητά του, και εξηγεί ότι η ίδια η προσπάθεια «ταυτοποίησης» του εαυτού του, είναι ταυτόχρονα αγχωτική και ενδυναμωτική.

Ο σκηνοθέτης Peter Spark δημιουργεί ένα λαμπερό χορό μεταξύ τέχνης και καλλιτέχνη, επιτρέποντας στον εσωτερικό μονόλογο του Vincenzo να έρχεται σε αντίθεση με τη συναρπαστική του drag περσόνα.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα