04/Δεκ/22
Mainstream ταινίες με πολύ σεξ: «Lie with me»

Mainstream ταινίες με πολύ σεξ: «Lie with me»

Ένα ακόμη film που ανήκει στις mainstream ταινίες με πολύ σεξ…

Τις περισσότερες φορές, που ακούμε ότι όντως οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές έκαναν κανονικό σεξ μπροστά στην κάμερα, μιλάμε συνήθως για ηθοποιούς όχι τόσο γνωστούς και στα πρώτα τους βήματα. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, είχαμε δύο διάσημους ηθοποιούς, που παραδέχτηκαν ότι έκαναν πραγματικό σεξ για την ταινία. Η Lee Smith και ο Eric Balfour. Αυτός ήταν και ο λόγος, που το κοινό και οι κριτικοί σοκαρίστηκαν ακόμα περισσότερο.

Υπόθεση:

Η Λέιλα είναι μια σέξι και προκλητική γυναίκα που προσπαθεί να καλύψει τις συναισθηματικές της ανάγκες μέσα από περιστασιακό σεξ. Σ αυτή της την αναζήτηση δεν έχει κανένα φραγμό.

Μια νύχτα σ ένα κλαμπ συναντά τον Ντέιβιντ. Τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Μεθυσμένη για πρώτη φορά από έρωτα πιστεύει ότι κι εκείνος θα την αγαπήσει το ίδιο. Όμως, ο Ντέιβιντ είναι απόμακρος, απορροφημένος στα δικά του προβλήματα, δεν ενδιαφέρεται για τίποτα περισσότερο καθώς πιστεύει ότι ξέρει τα κορίτσια του είδους της.

Tην απορρίπτει κι εκείνη οργισμένη κι απελπισμένη επιστρέφει στον τρόπο ζωής που ξέρει. Σεξ. Κάθε βράδυ και με άλλον άνδρα. Αυτή τη φορά δεν είναι αρκετή. Ώσπου η Λέιλα θα συναντήσει τον Ντέιβιντ τυχαία για μια ακόμη φορά

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *