05/Δεκ/22
Mainstream ταινίες με πολύ σεξ- «Γαμησέ με»

Mainstream ταινίες με πολύ σεξ- «Γαμησέ με»

Ένα ακόμη δυνατό film από τις mainstream ταινίες με πολύ σεξ είναι το «Baise-moi» ή αλλιώς «Γαμησέ με».

Αν ψάχνεις την ταινία πρόκληση σε μια ήδη «προκλητική» λίστα τότε την βρήκες στο Baise Moi των Βιρζινί Ντεπάντ και Κοραλί Τρίνι Τι, που κυκλοφόρησε το 2000 κι ακόμα συζητιέται στους σινεφίλ κύκλους για τη σκληρότητα της και ίσως την πιο ανατριχιαστική σκηνή βιασμού που γυρίστηκε ποτέ στο σινεμά. Σκηνοθετημένη από δύο γυναίκες και με πρωταγωνίστριες δύο πρώην πορνοστάρ, κατηγορήθηκε από πολλούς ως τουλάχιστον χυδαία κι αναδείχθηκε σε κλασική περίπτωση Love or hate film.

Άξιο τέκνο του New French Extremity (που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ταινιών από το Mόνος Εναντίον Όλων και το Μη Αναστρέψιμος του Γκασπάρ Νοέ μέχρι και το Martyrs του Πασκάλ Λουζιέ) το φιλμ περιγράφει την ιστορία μιας πόρνης και μιας πρωταγωνίστριας ταινιών πορνό, που γνωρίστηκαν τυχαία στο δρόμο, ανακαλύπτουν την ελευθερία και την αυτοδιάθεσή τους, κάνοντας έρωτα ή σκοτώνοντας κατ’ επιλογήν όποιο αρσενικό συναντήσουν στην περιπλάνησή τους.

Με βιντεοκλιπάδικη σκηνοθεσία κι ασεβές σενάριο λατρεύτηκε σε φεμινιστικούς κύκλους, ενώ κάποιοι πολέμιοί της εξακολουθούν να την χαρακτηρίζουν μισανδρική. Αξίζει να ξεβολευτείς και να της δώσεις μια ευκαιρία.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *