24/Μάι/23
larissa vip

Larissa – Πολύ βαρετό ραντεβού μαζί της. Δείτε γιατί αναλυτικά…

Ακολουθεί μία από τις κριτικές για escorts για την πανέμορφη βίζιτα Larissa. Πάτα εδώ για να δεις το απίστευτο προφίλ της.

«Αφού πήγαινα για Andrea και μου την ακυρώσαν και καθώς δεν απάντησαν στο τηλέφωνο κατέληξα σε άλλο γραφείο και στη Larissa, καθώς είχε κάτι το καβλωτικό.

Πρόσωπο φαίνεται στη φωτό 7 και φωτό 8 το σώμα. Γλυκιά κοπέλα, αφράτο και cute πρόσωπο, σώμα τίπτοα το ιδιαίτερο… φαίνεται και είναι αματούρι τελείως. Αγγλικά στο ελάχιστο για αυτό πολύ γκούγκλης και της αρέσει ο χορός

Πάντως για βραζιλιάνα δεν είχε πετακτό κώλο και μου άρεσε, φυσικό βυζί, όχι πλαστικά χείλη. Είδα και κάτι σημάδια, μπορεί από άλλον και για αυτό να φοβάταν ή να ήταν νευρική στο σέξ. Για πιο χαρντκορ ή PSE όταν την έσπρωξα… τα είδε όλα, οπότε όχι.
Θέλει να σε ικανοποιήσει αλλά της λείπει η εμπειρία… για αυτό και θέλει καθοδήγηση κάτι που δεν έκανα. Καθαριότητα από τις καλύτερες έβερ, μύριζε κρεμούλα + όμορφα το μαλλί και απίστευτα το άρωμα της. Μπράβο σε αυτό.

Πίπα μέτρια πράγματα…όταν έβαλε προφυλακτικό καλύτερα αλλά όχι τίποτα άξιο λόγου. Φιλιά ούτε κατά διάνοια… ένα δύο πεταχτά και τα απέφευγε. Προσπαθούσε να σου δείξει πάθος άλλο φαινόταν υπερβολικά το προσποιητό και για αυτό με ξενέρωσε αρκετά.
Από πάνω και κάτι προσπάθησε, ιεραποστολικό και άντεξε… στα 4 και τον έφαγε όλο 9 εκ μπαμ μέσα. Το κακό είνια 1-2 λεπτά η στάση και έλεγε change… δεν άφηνε να το ευχαριστηθώ ή μάλλον αυτή. Ξαπλωτό και τέλος. Σόσιαλ χαλαρό.
2ος γύρος με τα ίδια βαρετά πράγματα τουλάχιστον άντεξε στο…».

Πάτα εδώ για τη συνέχεια της κριτικής

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *