01/Δεκ/22
Kinky Opera και Sugarbabes ένωσαν (ξανά) τις δυνάμεις τους: Το νέο εντυπωσιακό video clip του Light είναι γεγονός.

Kinky Opera και Sugarbabes ένωσαν (ξανά) τις δυνάμεις τους: Το νέο εντυπωσιακό video clip του Light είναι γεγονός.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά video clip τράπερ τραγουδιστών είδαμε πριν λίγες. Πρόκειται για το τραγούδι «CC» του Light που μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες έχει «χτυπήσει» πάνω από 412.000 views. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο εντυπωσιακό «Kinky Opera» (για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ). 

Ένα βιντεοκλίπ που θέλει να αφήσει μία αίσθηση υπερπαραγωγής δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο χώρο για τα γυρίσματά του, ενώ σίγουρα όσοι δεν έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο strip club (που πλέον έχει μετατραπεί σε ένα sex theatre υψηλής ευρωπαικής αισθητικής), σίγουρα βλέποντας αυτά τα πλάνα θα μπουν στον πειρασμό να το κάνουν.

Φυσικά, πέρα από τον αγαπητό τραγουδιστή, το «παρών» έδωσε και η πετυχημένη ομάδα του «Sugarbabes.tv», όπως ακριβώς είχε συμβεί και το Καλοκαίρι με το πετυχημένο «Wet» του Snik.  

Στο «CC» τα πλάνα είναι ακόμα πιο καυτά και αποκαλυπτικά με τα μοντέλα της εταιρείας να λικνίζονται στη σκηνή και στους καναπέδες του «Kinky Opera». Σε αυτό συμμετείχαν η Χριστίνα Ανδρεάδου, η Lila Evance, η Άννα Μαρία, η Μία Κουνελάκη, η Εμινέ και  η Clara Ortiz.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα