09/Ιούλ/22
Κάνιε Γουέστ: «Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου

Κάνιε Γουέστ: «Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου, ήμουν εθισμένος»

Ο Κάνιε Γουέστ παραδέχτηκε ότι είχε εθισμό στο πορνό, λέγοντας ότι αυτό «κατέστρεψε» την οικογένειά του.

«Μην αφήσεις την Κρις να σε βγάλει στο Playboy, όπως έκανε με την Κάιλι και την Κιμ», ξεκίνησε να λέει ο Ye σε ανάρτησή του στο Instagram απευθυνόμενος στη Victoria Villarroel, πρώην βοηθό της Κάιλι Τζένερ.

«Το Χόλιγουντ είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής. Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου. Είμαι εθισμένος. Το Instagram το προωθεί όλο αυτό. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στη Νορθ και τη Σικάγο».

Οι αναρτήσεις του Γουέστ φαίνεται ότι στόχευαν την Κρις Τζένερ για την υποστήριξη και την προώθηση της συμμετοχής της Κιμ Καρντάσιαν και της Κάιλι Τζένερ στο περιοδικό Playboy. Ο Γουέστ κατονόμασε επίσης τη Χίλαρι Κλίντον και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο παραλήρημά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν τους ειρωνεύτηκε γράφοντας: «Γεια σου Χίλαρι Γεια σου Μαρκ Θα με βγάλεις από το Ιnstagram».

Ο Ye που βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με την πρώην του για σχετικά με πού θα πάνε τα παιδιά του σχολείο καθώς εκείνη φέρεται να επέλεξε να στείλει τα παιδιά τους στο σχολείο Sierra Canyon στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με την Page Six.

Ο Γουέστ μοιράστηκε με τους followers της ένα screenshot μηνύματος που φαινόταν να είναι από την πρώην σύζυγό του, στο οποίο εκείνη του ζητάει «να σταματήσει» αλλά εκείνος επιμένει γράφοντας: «Όχι πρέπει να μιλήσουμε από κοντά σχετικά με το σχολείο που θα πάνε τα παιδιά».

Ο Γουέστ για να δικαιολογήσει το νέο του παραλήρημα είπε πως υπέστη συναισθηματική κατάρρευση. «Όποιος λέει ότι χάνω τα μυαλά μου εκφράζω τις αναμφισβήτητες αλήθειες. Να ανησυχείτε για τα δικά σας παιδιά».

«Προφανώς έχω να κάνω με πολέμους στα υψηλότερα επίπεδα ελέγχου και διακρίσεων με βάση το επίπεδο στο οποίο δραστηριοποιούμαι», είπε πριν κάνει μια σύγκριση μεταξύ του ίδιου και ενός διευθυντή ορχήστρας. «Ένας μαέστρος πρέπει να γυρίσει την πλάτη στο κοινό για να διευθύνει την ορχήστρα», πρόσθεσε ο Γουέστ.

Ο Κάνιε Γουέστ έχει σβήσει όλες τις επίμαχες αναρτήσεις που έκανε στα social media.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα