30/Απρ/23
jade vip

Jade – «Έκρηξη βυζούβιου και βυζοκαταστάσεις γενικότερα…»

Ακολουθεί μία από τις κριτικές για escorts για τη Jade. Πάτα εδώ για να δεις το προφίλ της για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες…Αν σου άρεσε η κοπέλα και σε καύλωσε η κριτική, πάτα εδώ καθώς “τρέχει” διαγωνισμός για δωρεάν γαμήσι μαζί της…

«Λοιπόν… με το που βλέπω φωτό της συγκεκριμένης λέω δεν παίζει απαιτείται να τη δω. Με το γραφείο έγινε η συνενόηση, λίγο το ένα… λίγο το άλλο… τελικά καταφέραμε να συνενοηθούμε και να βρούμε την ώρα της συνάντησης και κλείστηκε η συνάντηση σε ξενοδοχείο ΒΑ-Προαστίων.

Λοιπόν ανοίγω πόρτα και βλέπω μια όμορφη κοπέλα, χωρίς πολλά μπογιατίσματα… όμορφη και στυλάτη με τζάκετ και εφαρμοστό φόρεμα αλλά καμία σχέση με τη πληθωρικότητα στις φωτό που δείχνει λες και είναι η Μόνικα Μπελούτσι.
Μπαίνει μέσα σχετικά ψυχρά αλλά ευγενικά… μάλλον με είδε και τρόμαξε ή απλά είδε που ξαφνιάστηκα και προσπαθούσα να επεξεργαστώ ποια ήρθε στη πόρτα του κολαστηρίου μου. Μακάρι να είχαν και μερικές γυμνές φωτό και καμία σέλφι… τώρα πια όλες θα έπρεπε να έχουν. Ελάχιστα αγγλικά στην αρχή χωρίς καμία προσπάθεια επικοινωνίας και λέω καλά θα πάει… γάμα το και πάω ξάπλα στο κρεβάτι μιας και γέρασα…. ώστε να δω και τι θα επακολουθήσει. Δείχνω μπάνιο, στέλνει μήνυμα στο γραφείο, ρωτάει για πόση ώρα… μπαίνει ντουζάκι για 1-2 λεπτά και βγαίνει πετσετωμένη σαν λουκάνικο χοτ ντογκ….βγάζει πετσέτα και μένω με το στόμα ανοιχτό μέχρι το πάτωμα. ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ έμεινα μαλάκας γιατί το σύνολο φατσούλας, βεζούβιων και σώματος … απλά ιδανικός. Στην ηλικία που αναγράφει και λίγο περισσότερο, χαλάρωση ελάχιστη εκτός του κώλου της που κάτι με ενοχλούσε όταν την είδα από πίσω και ναι λοιπόν Ιταλίδα με λατινοαμερικάνικο κώλο, δυστυχώς προσωπικά που είμαι κωλάκιας είναι λίγο οφφ τέτοιοι κώλοι και για αυτό απλά τον προσπέρασα σε όλη τη φάση.(-3 ο λατινοαμερικάνικος κώλος)

 

Έρχεται λοιπόν στο κρεβάτι και αρχίζει… λες και ξύπνησε ηφαίστειο, τριψήματα, ανασούλες, πιασίματα παντού εκτός του δέοντος, γουστάρει τα παιχνίδια και να προκαλεί… και κάπου εκεί με κοιτάει, λέει από μέσα της… μαλάκα κάνε κάτι, ήρθα να με πηδήξεις και να με κάνεις δικιά σου… και παίρνει τα χέρια μου κατευθείαν στους βυζούβιους και να λέει χάρντερ, μορ… στη ζωή μου δεν έχω πιάσει βυζιά τόσο δυνατά να πιέζω και να ζητάει η κοπέλα και άλλο. Τι πιπίλισμα έριξα, ρούφηγμα, δάγκωμα… η τύπισσα ήθελε και άλλο, δεν το πίστευα, όσο και να της έδινα δεν χόρταινε και τρελαινόταν ακόμα περισσότερο, φώναζε, ούρλιαζε, χτυπιόταν, υγραινόταν, το ζούσε σε υπερβολικό βαθμό….θέατρο ή μη στα αρχίδια μου δεν με ένοιαζε καν εκείνη τη στιγμή…ξετρελάθηκα και αυτή τρελάθηκε γενικά… ΟΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΣ τρέξτε να προλάβετε και δεν θα χάσετε. Μπορεί να είναι…

Πάτα εδώ για να διαβάσεις τη συνέχεια της κριτικής

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *