16/Απρ/23
izabealla gdejpg

Ιζαμπέλα – Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας της, αλλά τελικά πήγε μαζί της.

Ακολουθεί μία από τις κριτικές για escorts για την πανέμορφη Ιζαμπέλα. Πάτα εδώ για να δεις το προφίλ της:

Αν και δεν είμαι λάτρης των τυχερών παιγνίων, γνωρίζω πως ότι συστήματα και να εφευρίσκει κάποιος η θεά τύχη μερικές φορές θα κάνει αυτό που θέλει. Έτσι λοιπόν μετα από την χτεσινή φόλα με την Freya, είπα να ποντάρω σε αυτό το ουκρανάκι χωρίς κριτικες (πρώτη φορα που παίρνω κοπέλα χωρις κριτική αλλα σωστό πιστεύω είναι να το κάνουμε όλοι κι όχι μόνο να εκμεταλευόμαστε το Forum) 18 χρονών και να δω αν η μπιλια θα κάτσει στο πράσινο.
Έρχεται λοιπόν η Izabella στην ώρα της. Μαγκωμένη, είναι η κοπέλα των φώτο αλλα μοιάζει γύρω στα 16, αν δεν ήταν από γραφείο θα ζητούσα ταυτότητα για να μην βρεθώ στο κελί με τον Ηλια Μίχο.
Της έδωσα 15 λεπτα για πιούμε το κρασί μας να κάνουμε το τσιγάρο μας και να πουμε δυο πράγματα για να την κάνω να νοιώσει λίγο άνετα, αλλωστε δεν έχει ούτε 2 βδομάδες στον χώρο και την πιστεύω. Αρχισα να την φιλάω τρυφερα και να την γδύνω και πήγαμε για έναν πρώτο γύρο. Το πρόσωπο είναι όμορφο, όχι εντυπωσιακό όπως στις φώτο αλλα αν ανάμεσα μας υπάρχουν θαυμαστές του Nabokov θα βρούν την λολίτα τους. Το σωματάκι με αρκετά τατουαζ, οχι σφιχτό όπως θα περίμενε κάποιος από μια τέτοια ηλικία, με λίγα στίγματα από σπυράκια , κάποια σημάδια από μικρές τομές χειρουργείου,και στήθος 1 με μικρή πεταχτή ρόγα.

Δεν θα πάρει πρωτοβουλίες αλλα στα πλαίσια των υπηρεσιών που προσφέρει θα κάνει ότι ζητήσεις χωρίς μα και μου. Διάλειμμα, τσιγαρο κρασακί (να ξερετε ειναι γερό ποτήρι μην είστε βλάχοι και δεν την κερασετε κατι!)
συζήτηση με αρκετα καλα αγγλικα, γελακια και δεύτερος γύρος μια από τα ίδια με εναλλαγή στάσεων, πιπα αρκετα καλή, ρούφηγμα στα μπαλακια και όλα καλά. Ντουζακι γιατι της εκανα την πλατουλα χαλια και τελευταιες γουλιες κρασί.
Μπορεί να μην έχει το πρόσωπο-κορμί της Freya, μπορεί να μην ξέρει να παίρνει το παιχνίδι στα χέρια της αλλά εγω πέρασα σουπερ γιατι όταν υπάρχει η διάθεση να ευχαριστήσεις τον άλλον τα πάντα έιναι καλύτερα, συν ότι μιλαει καλούτσικα Αγγλικά και στους διαλόγους της έβγαλε αυτην την αθώα παιδική τρέλλα που σε πάει πίσω στον χρόνο όταν είχαμε κι εμεις την ηλικία της .
Αν μπορώ να πω και κάτι τελευταιο, δεν ξέρω σε ποιό καζάνι της κόλασης θα βράζουμε εμείς που πηδάμε κορίτσια που θα μπορούσαν να είναι οι κόρες μας, αλλα από κάποια πράγματα που είπαμε πιστεύω πως ότι κάνει είναι περισσοτερο από αναγκη παρά από απληστία για το χρήμα οπότε κοιτάξτε να της φερθείτε ανθρώπινα…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *