07/Ιαν/22
Η χορεύτρια του

Η χορεύτρια του “Golden Queens” Σαμάνθα δηλώνει αποκλειστικά στο Hot-news: « Λατρεύω το χορό στους VIP χώρους, γιατί μου αρέσει να βλέπω τους άντρες να ερεθίζονται»

Το strip club “Golden Queens” τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα καλύτερα στριπτιτζάδικα της Αθήνας και όχι μόνο, καθώς συνδυάζει ωραίες γυναίκες με καλαίσθητο χώρο.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του strip club “Golden Queens” είναι οι εξωτικές γυναίκες που διαθέτει, οι οποίες με μία τους ματιά μπορούν να σε μαγέψουν. Αυτή τη φορά, η κοπέλα που μας τράβηξε την προσοχή μας ήταν η Σαμάνθα. Η Σαμάνθα είναι από τη Ρωσία και ανέφερε αποκλειστικά στο Hot-news το πως αισθάνεται που δουλεύει στο συγκεκριμένο στριπτιτζάδικο: «Το “Golden Queens” από την πρώτη μέρα που ήρθα με αγκάλιασε και με έκανε να αισθανθώ πολύ οικεία. Είναι πολύ σημαντικό για την απόδοση μιας γυναίκας, στη συγκεκριμένη δουλειά, η ψυχολογία της να είναι σε καλό επίπεδο και αυτό το οφείλω στο “Golden Queens”».

Επίσης, η Σαμάνθα μας επισήμανε ποιο είναι το αγαπημένο της κομμάτι στο συγκεκριμένο strip club: « Θα μπορούσα να πω με σιγουριά ότι το αγαπημένο μου κομμάτι στο “Golden Queens” είναι ο χορός που κάνω στους VIP χώρους και αυτό γιατί μου αρέσει να βλέπω τους άντρες να ερεθίζονται μαζί μου».

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο, ελάτε στο strip club “Golden Queens” να την γνωρίσετε από κοντά! Επισκέψου το τώρα πατώντας εδώ.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *