17/Μάι/23
onlyfans123

Η σταρ του Onlyfans σοκάρει με την απόφασή της να απέχει από το σ3ξ! Μάθε λεπτομέρειες…

Πάτα εδώ για να δεις πουτάνες με το κιλό

Μια σταρ του OnlyFans ορκίστηκε να μην κάνει στο σεξ μετά από έναν άσχημο χωρισμό, λέγοντας ότι «κανένας άνδρας» δεν αξίζει αν δεν είναι πρόθυμος να τη γνωρίσει. Η 34χρονη Neyleen Ashley έχει 2,5 εκατομμύρια followers στο Instagram και συνδέεται μαζί τους σε όλο τον κόσμο τακτικά – αλλά δεν μπορεί να πει το ίδιο για τις σχέσεις της στην πραγματική ζωή.

Η γυναίκα από τη Φλόριντα πήρε την απόφαση που άλλαξε τη ζωή της όταν ο φίλος της αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί της και τη χώρισε αφού απέβαλε.

«Ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος με ένα κοριτσάκι», δήλωσε στο Nude PR η Ashley, η οποία είναι μαμά ενός 11χρονου και ενός 15χρονου. «Έχασα το μωρό».

 

Ο συνδυασμός αυτής της σπαρακτικής απώλειας και της ανικανότητας του πρώην της να «ζήσει την αλήθεια του», κρύβοντάς της ότι δεν ήθελε οικογένεια, ώθησε την Ashley να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της.

«Τώρα η απόλαυση και η ευφορία που έπαιρνα κάποτε από το σεξ έχει χαθεί», είπε.

Η Ashley, η οποία κερδίζει 62.600 δολάρια το μήνα στο OnlyFans, παραδέχεται ότι ο όρκος αγαμίας της μπορεί να είναι δύσκολος, καθώς έχει «μεγάλη σεξουαλική ορμή». Αλλά είναι αποφασισμένη να μην το σπάσει.

Neyleen Ashley H Star του OnlyFans σεξ sexting
«Φοβάμαι τους ανθρώπους που θέλουν απλώς να με χρησιμοποιήσουν για το σεξ και δεν θα με γνωρίσουν ποτέ ως άνθρωπο ή την καρδιά μου», παραδέχτηκε.

«Πιστεύω ότι οι ενέργειες μεταφέρονται μέσω της σεξουαλικής επαφής και όλα τα τελευταία χρόνια, το σεξ με έκανε να νιώθω άδεια μετά», συνέχισε. «Ποτέ ολοκληρωμένη, ποτέ με αγάπη… Ένιωθα σαν μια κούκλα από κουρέλια».

Το μοντέλο του Instagram δήλωσε ότι το διάλειμμά της από το σεξ τη βοήθησε επίσης να αναγνωρίσει και να διαγνώσει τον εθισμό της στο σεξ.

«Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι γιατί αυνανιζόμουν στο σπίτι και έπρεπε να έχω σεξουαλική απελευθέρωση πολλές φορές την ημέρα. Αν όχι, απλώς δεν μπορούσα να λειτουργήσω», παραδέχτηκε. «Ένιωθα σαν να ήταν ένα τσιγάρο που έπρεπε να πάρω μια τζούρα… Δεν μπορούσα να συνεχίσω τη μέρα μου χωρίς τη δόση μου».

«Αυτό συνέβαινε και με την προσοχή που προσπαθούσα να λάβω από τους άνδρες», συμπλήρωσε. «Το sexting, οι φωτογραφίες μπρος-πίσω, τα χτυπήματα ντοπαμίνης που έπαιρνα από το επιτυχημένο κυνήγι τους».

Η Ashley αφιερώνει τώρα χρόνο για να επικεντρωθεί στον εαυτό της και να βρει μια ουσιαστική σχέση.

«Βρίσκω τα ραντεβού δύσκολα, επειδή λέω αμέσως σε όποιον ενδιαφέρεται έστω και ελάχιστα για μένα ότι δεν κάνω σεξ, αλλά όταν κάνουμε παρέα, πάντα καταλήγει ότι θέλει περισσότερα», είπε.

«Προσπαθούν να με πείσουν ότι το ταξίδι της αγαμίας μου θα τελειώσει μαζί τους, ότι δεν θα μπορέσω να αντισταθώ. Αλλά είμαι Λέων, και αν υπάρχει ένα πράγμα για τους Λέοντες, είναι ότι είμαστε σκληροπυρηνικοί».

Αν και μπαίνει στον πειρασμό να παραστρατήσει, η Ashley λατρεύει τη νέα της προσέγγιση στο σεξ.

«Μερικές φορές νιώθω ότι θέλω να ενδώσω, γιατί έτσι έχω συνηθίσει, αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνω αγγαρεία για αυτούς τους άντρες που δεν ενδιαφέρονται για μένα», συλλογίζεται.

«Αν μπορούσα να μείνω άγαμη για πάντα σε αυτό το σημείο, θα το έκανα», σχολίασε η μαμά. «Αλλά ποιος ξέρει – αυτό είναι ένα νέο ταξίδι για μένα και το αγαπώ περισσότερο από ό,τι αγαπώ το σεξ».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *