12/Νοέ/22
Η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love είναι στην Αθήνα και ευχαριστεί τα... σώματα ασφαλείας

Η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love είναι στην Αθήνα και ευχαριστεί τα… σώματα ασφαλείας

Κατενθουσιασμένη δήλωσε η Brandi Love από το ταξίδι της στην Αθήνα και ειδικά από τον κόσμο που εκδηλώνει τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της.

Η πασίγνωστη πορνοστάρ, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της ακολούθους πως επρόκειτο να κάνει ένα σύντομο ταξίδι και λίγο αργότερα τους ενημέρωσε πως βρίσκεται στην Ελλάδα, αναρτώντας μια εικόνα με φόντο την Ακρόπολη.

Αργότερα η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών ενημέρωσε τους φίλους της πως… δυσκολεύεται να συνηθίσει την ώρα στην Ελλάδα, ωστόσο μοιράστηκε μαζί τους μερικές εικόνες που τράβηξε η ίδια στους δρόμους της Αθήνας και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Κάποιος από τους… υποστηρικτές της, ρώτησε την Brandi Love αν την αναγνωρίζουν συχνά μακριά από την πατρίδα της, με την ίδια να απαντά πως «Νομίζω ότι έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από όσες συνήθως βγάζω στις ΗΠΑ. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία».

Το…αποκορύφωμα των αναρτήσεων της γνωστής ηθοποιού ερωτικών ταινιών ήρθε τέλος με μια αναφορά στις… ελληνικές αρχές. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της, τόσο Αστυνομικοί, όσο και στρατιωτικοί την σταμάτησαν και την ευχαριστήσαν για τη βοήθεια που τους προσέφερε σε δύσκολες στιγμές. «Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που τους… στήριξα. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *