15/Οκτ/22
H όμορφη gamer Σοφία Ρίζου

H όμορφη gamer Σοφία Ρίζου, που γκρεμίζει το instagram…

Η Σοφία Ρίζου λατρεύει να περνάει αρκετό χρόνο στον υπολογιστή παίζοντας online games, με παρέα και τραγουδάει μιας και θέλει να ασχοληθεί με αυτό, και το streaming το οποίο σιγά σιγά θέλει να το δει επαγγελματικά

Το ενδιαφέρον της στράφηκε στην μουσική, το τραγούδι και το gaming. Έκανε μαθήματα φωνητικής (ξένο ποπ και κλασσικό) και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό, αλλά στο εξωτερικό περισσότερο. Μετά εντάχθηκε στην καθημερινότητα της το streaming το οποίο ξεκίνησε σαν χόμπι αλλά στην πορεία θέλει να ασχολείται επαγγελματικά, έστω να μπορεί να συντηρηθεί από αυτό.

Προς το παρόν, ο στόχος της αυτή την στιγμή είναι να διευρύνει το κανάλι της στο Twitch, όχι μόνο στον ελληνικό τομέα, αλλά και προς το εξωτερικό, καθώς θα ήθελε να μιλάει και αγγλικά στο stream της, για να μπορέσει να το κάνει international streaming channel. Το στυλ ντυσίματος της μπορεί να χαρακτηριστεί Street casual, αλλά λατρεύει και το επίσημο look, κυρίως τα σακάκια σε οτιδήποτε χρώμα και σχέδιο. Αυτό που συνήθως δεν αποχωρίζεται είναι το καθημερινό της μακιγιάζ το οποίο χαρακτηρίζεται από το περίεργο eyeliner στα μάτια της.

Το γούστο της προς τους άνδρες είναι ίσως περίεργο, καθώς της αρέσουν τόσο οι  άντρες  που προσέχουν την ενδυμασία τους, το σώμα τους και είναι λίγα χρόνια μεγαλύτεροι της, αλλά  και τα “αγόρια” στην ηλικία της που θα έχουν κάτι το οποίο θα την τραβήξει . Συνήθως αυτό που την ελκύει σε έναν άντρα είναι η εμφάνιση,  μερικές λεπτομέρειες του χαρακτήρα του και η φωνή και το βλέμμα . Αυτό που την ξενερώνει σε κάποιον είναι η ζήλια, ο έλεγχος και η πίεση.

Απολαύστε την…

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *