19/Οκτ/22
H πιο trash εκπομπή μπορεί να επιστρέψει: Η Στιγμή της Αλήθειας

H πιο trash εκπομπή μπορεί να επιστρέψει: Η Στιγμή της Αλήθειας

Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο που είχε συναντήσει σφοδρές αντιδράσεις, αλλά και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, επιστρέφει στις οθόνες μας. Όπως όλα δείχνουν παρουσιαστής θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο τηλεπαιχνίδι που είχε παρουσιάσει η Ευγενία Μανωλίδου το 2008 και που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, όπως όλα δείχνουν, θα ξαναπροβληθεί στις τηλεοράσεις μας με παρουσιαστή αυτή τη φορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Το τηλεπαιχνίδι του Αnt1 “Η Στιγμή της Αλήθειας” που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης τη χρονιά που προβλήθηκε ήταν το το πρώτο τηλεπαιχνίδι στην προτίμηση των τηλεθεατών, προκάλεσε και αμφισβητήθηκε από πολλούς για το κατά πόσο ηθικό είναι το concept. Οι παίκτες υποβάλονταν αρχικά σε έναν ανιχνευτή ψεύδους και στη συνέχεια, δημόσια δέχονταν πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Η προϋπόθεση για να καταφέρουν να κατακτήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο ήταν να απαντάνε μόνο αλήθεια, κάτι που πολύ συχνά είχε φέρει αρκετούς παίκτες σε ιδιαίτερα αμήχανη θέση.

Μάλιστα το ΕΣΡ είχε επιβάλει υψηλό πρόστιμο στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *