05/Δεκ/22
Gwyneth Paltrow: Δείτε την με δονητή...

Gwyneth Paltrow: Δείτε την με δονητή…

Η lifestyle εταιρεία Goop της hot Gwyneth Paltrow κυκλοφόρησε τον «πλήρη οδηγό» για τους δονητές, αφού πρόσθεσε έναν ακόμη δονητή στη φανταχτερή συλλογή.

Η hot Gwyneth Paltrow φαίνεται να περπατά μέσα στο σπίτι της μιλώντας στο τηλέφωνο, όταν ακούει μουσική να έρχεται από κάπου. Αφού ξεκαθαρίζει με την οικογένειά της πως δεν παίζει κανείς μουσική, ψάχνει να βρει από που έρχεται ο ήχος.

Ξαφνικά, κοιτάζει ένα μικρό κουτάκι πάνω στο τραπέζι της. Το ανοίγει και αντιλαμβάνεται πως τη μουσική έπαιζε τόση ώρα η Viva La Vulva, όπως είναι το όνομα του νέου προϊόντος.

Οι ακόλουθοί της hot Gwyneth Paltrow ήξεραν τις υποκριτικές της ικανότητες, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παραδέχθηκαν πως ήθελαν να αγοράσουν το προϊόν.

Το συγκεκριμένο video, βέβαια, δεν ήταν η μόνη στρατηγική προώθησης της εταιρείας, η οποία κυκλοφόρησε και έναν οδηγό χρήσης του προϊόντος. Αυτός περιλαμβάνει 18 διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια φτιαγμένα για «εξωτερική, εσωτερική, (ή και κοινή)» διέγερση, μεταξύ άλλων.

Αυτός ο οδηγός έρχεται έπειτα από μια μακρά σειρά προϊόντων σεξουαλικών παιχνιδιών που η ηθοποιός προωθεί έντονα στέλνοντας kinky καλάθια δώρων σε άλλες διασημότητες όπως Corteney Cox, ενώ έχει προσφερθεί στο παρελθόν να πάρει δονητή και στη μαμά της.

Η hot Gwyneth Paltrow σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με τα παραπάνω είπε:

«Με έναν oργασμό, χαλαρώνεις. Μπαίνει στο σώμα. Δεν μπορεί να σκέφτεσαι τίποτα άλλο όταν βιώνεις oργασμό».

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *