25/Ιαν/23
gnosto montelo playboy apokalipse ekane doro sto agori tis trio

Γνωστό μοντέλο PlayBoy αποκάλυψε ότι έκανε δώρο στο αγόρι της… τρίο

Πάτα εδώ για να γαμήσεις δυνατές βίζιτες

Ένα μοντέλο του Playboy, αποκάλυψε ότι έκανε δώρο στον αγαπημένο της… τρίο για τα γενέθλιά του – επειδή δεν ήξερε τι να του πάρει. Η εντυπωσιακή ξανθιά, Daniella Chavez επιστράτευσε μια φίλη της για να λάβει μέρος σε μια παθιασμένη νύχτα σεξ μαζί με το αγόρι της.

Η 25χρονη σεξοβόμβα, από το Las Condes της Χιλής, ανέφερε σχετικά στο Playboy (Μεξικάνικη έκδοση): «Ήταν τα γενέθλια του αγαπημένου μου άντρα και πέρασα δυο μέρες ψάχνοντας σε εμπορικά κέντρα για το τέλειο δώρο, αλλά δεν είχα καμία τύχη». Έτσι, μια μέρα πριν ο σύντροφός της σβήσει τα κεράκια, ζήτησε βοήθεια από μια φιλενάδα της η οποία της είπε «χάρισέ του μία νύχτα πάθους, ένα τρίο μαζί με μια άλλη κοπέλα».

Η 25χρονη αρχικά γέλασε με την πρόταση της φίλης της και όταν η πρώτη της ζήτησε να της βρει μια πρόθυμη γυναίκα για το σκοπό αυτό, η δεύτερη φυσικά και δέχτηκε να συμμετάσχει όταν της έγινε πρόταση.

«Της είπα να έρθει στο διαμέρισμά μας, όπου αφού πρώτα είχαμε ένα ωραίο δείπνο, έπειτα από μερικά ποτά, η νύχτα άρχισε να γίνεται πιπεράτη», είπε. Όσο για τον αγόρι; Φαντάζεστε ότι δυσαρεστήθηκε με το δώρο του; «Εξεπλάγην…», είπε η φιλενάδα του.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα