12/Ιαν/21
George the Hammer: Μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του για το τέλειο squirting!

George the Hammer: Μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του για το τέλειο squirting!

Σαν γνωστής τις τεχνικής και μάστερ squirting όπως με λέει ο φίλος μου Teo (Χαχαχαχα με έχει δει σε δράση )… Η γυναικεία εκσπερμάτιση ή αλλιώς το squirting συμβαίνει και στην πραγματική ζωή και όχι μόνο στις ερωτικές ταινίες και αποτελεί την πιο ηδονιστική εμπειρία που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα στο κρεβάτι.

Τι είναι το squirting;
Ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά: Περί τίνος πρόκειται; Το squirting είναι το φαινόμενο κατά το οποίο τα κολπικά υγρά εκτοξεύονται ως πίδακας από τον γυναικείο κόλπο κατά τη διάρκεια του οργασμού. Ναι.φιλε μου πίστεψε με … Εκτοξεύονται.ορισμενες φορές σε τεράστιες ποσότητες και σε απόσταση. Από προσωπικές εμπειρίες και προσωπικά βίντεο έχω αποδείξει ακριβώς αυτο που έχουν δείξει έρευνες σε πολλές χώρες του εξωτερικού ότι το 70%των γυναικών κάνει squirting από το 70% όμως μόνο το 20% γνωρίζει ότι κάνουν, οι υπόλοιπες κάνουν αλλά δεν το κατάφεραν ποτέ διότι ή ντρέπονται και δεν αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο ή δεν βρήκαν παρτενέρ που να γνωρίζει την τεχνική .

Τεχνική του George the hammer
1.Χρειάζεται οι άντρες να έχετε κομμένα και περιποιημένα νύχια γιατί η περιοχή που πρόκειται να εξερευνήσετε είναι πολύ ευαίσθητη , πρέπει πάντα να σεβόμαστε την παρτενέρ μας.

2. Με τα δάχτυλά σας και με αργές, απαλές κινήσεις, χωρίς βιασύνη, χαϊδεύετε όλη τη γύρω περιοχή. Μετά βάζετε μέσα στον κόλπο ένα δάχτυλο και αρχίζετε να εξερευνείτε την περιοχή του αιδοίου για να βρείτε το σημείο G της συντρόφου σας. Αυτό βρίσκεται γύρω στα 4 εκατοστά μέσα στο άνοιγμα του κόλπου, στην μπροστινή πλευρά του σώματος, Ουσιαστικά θα το νιώσετε στο χέρι σας, σαν ένα “φούσκωμα”, σαν ένα μικρό “μπαλάκι” και θα το καταλάβετε, γιατί είναι διαφορετικό στην αφή από το υπόλοιπο λείο τοίχωμα στο εσωτερικό του κόλπου. Είναι ελαφρά πιο τραχύ από τη γύρω περιοχή.

3. Όταν το βρείτε, εφαρμόζετε με το ένα δάχτυλο την κίνηση «έλα εδώ». Ακριβώς όπως όταν απλώνουμε το χέρι και με το δάχτυλο μας γνέφουμε παιχνιδιάρικα σε κάποιον να έρθει κοντά μας. Η κίνηση «έλα εδώ» είναι πολύ απαλή, αργή και σταθερή κίνηση.τότε το γυναίκειο σώμα είναι πιο εύκολο να εμπιστευτεί και να ανοίξει στην εμπειρία…

4. Σταδιακά προσθέτετε ακόμα ένα δάχτυλο. Τα ενώνετε και τα κάνετε να κινούνται σαν ένα, στην κίνηση «έλα εδώ». Έτσι αυξάνουμε την επιφάνεια ηδονης και έχουμε ποιο γρήγορο αποτέλεσμα.

5. Πάντα έχουμε οπτική επαφή με την σύντροφό μας για να διαπιστωθεί εάν πονάει..δεν είναι κακό εάν είναι η πρώτη σας φορά και εσένα και τις γυναίκας ,πριν ξεκινήσετε να τις πεις εάν πονέσει να μην ντρέπεται να στο πει.

6.SOS: Για να γίνει το squirting η γυναίκα χρειάζεται να είναι υγρή όλη την ώρα. Μην το προσπερνάτε αυτό. Οπότε αγόρια βάζουμε πάντα γλώσσα ..Δίνετε σημασία στην υγρότητα του κόλπου καθ’ όλη τη διάρκεια του Squirting

7.Εαν έχεις πέσει στο 70% των γυναικών θα ζήσεις το συντριβάνι του έρωτα ..μην ανησυχείτε δεν είναι ουρά.τουλαχιστον όχι όλα (χαχαχαχα)..έρευνες έδειξαν ότι ο κόλπος μπερδεύεται και νομίζει οτι κάτι μεγάλο έχει μπει με βία οπότε για να προστατεύσει το σώμα βγάζει περισσότερα κολπικά υγρά απλά επιδει είμαστε πολύ κοντά στην κύστη βγαίνει και ένα μείγμα με πολύ μικρή ποσότητα ούρων . μην ανησυχείτε δεν μυρίζουν ούτε έχουν χρώμα…….καλή τύχη φίλε μου….

George the hammer sugarbabes.tv-Χορευτής σε bachelor parties. 

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα