Μία – “Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται πουτάνα…”
Η Μία (Πάτα ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της) είναι μία 25χρονη βίζιτα από την Λευκορωσία η οποία δεν φαίνεται φουλ πουτάνα...
Η Ελίζα (Πάτα πάνω στο ΕΔΩ για να δεις το προφίλ της) είναι μία Ρωσίδα βίζιτα, η οποία είναι 26 ετών. Πεντακάθαρη και άκρως καυλιάρα, όπως αποτυπώνεται στην παρακάτω κριτική.
“Για αλλού ξεκίνησα αλλά πως τα φέρνει η ζωή κατέληξα στο πρώτο ραντεβού της δεσποινίς αφου μου είπε οτι έφτασε πριν λίγες ώρες Αθήνα.
Το ραντεβού κλείστηκε μπαμ μπαμ και μου πρότειναν την Ελιζα.
Χτυπάω και ανοίγει φορώντας sexy εσώρουχα με κατι σαν καλσόν κάλτσες διάφανες και τακούνια, μια οπτασία.
Αρκετά αδύνατη κοπέλα (περισσότερο απο τις φωτογραφίες) με μικρό στητο στήθος που είναι υπέροχο στο άγγιγμα και όμορφο προσωπάκι με πειραγμένα χειλάκια.
Πολύ φιλική απο την πρώτη στιγμή και πήγα για ντουζάκι.
Βγαίνω και καθώς κάθομαι κρεβάτι έρχεται στην αγκαλιά μου και ξεκινάμε χαμουρεμα με φιλιά χάδια και σιγά σιγά να τα βγάζει όλα καθώς χαιδευε οτι μπορούσε.
Την άρπαξα και την ξάπλωσα για να ξεκινήσω εγω ενα γλύψιμο που φάνηκε να το απολαμβάνει.
Υγιεινή απίθανη και τριχα δεν βρήκα ίχνος τρίχας ούτε με αίτηση, παρά πολύ απαλή περιοχή με ενα υπέροχο μουνάκι.
Ηρθε η ωρα της και ξεκίνησε με γλύψιμο σε μπάλες και για αρκετή ωρα πολύ καλό βαθύ στοματικό. Σκουφάκι και ανέβηκε απο πάνω όπου έδωσε πόνο και ήταν απόλαυση να είμαι μέσα της και να χαιδευω κωλαράκι και στήθος ταυτόχρονα….
Την γύρισα ιεραποστολικο μέχρι να καταθέσω που όσο και να φορτσαρα δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου μέχρι να έρθει το τέλος.
Ντουζάκι και μου πρότεινε μασαζακι (που ήταν πολύ καλό) και μετα απο λίγο με γύρισε και ξεκίνησε δεύτερο γύρο με πολύ πάθος και πάλι. Επειδή δεν μπορούσα να τελειώσω με ξάπλωσε και έβαλε όλες τις δυνάμεις της και κατάφερε να με τελειώσει με πολύ φροντίδα….
Γενική εμπειρία υπέροχη και όποιος την επιλέξει ελπίζω να περάσει όσο καλά πέρασα και εγώ……”