26/Μάι/23
eliana xrisikopoulou

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – «Το σ3ξ δεν είναι συνάλλαγμα»

Πάτα εδώ για να δεις ανεξάρτητα call girls. Σίγουρα εδώ μέσα θα δεις και γνωστές σου. Τεράστια η λίστα…

Η πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει μετατραπεί σε ειδική του σεξ και απαντά σε ερωτήσεις γυναικών σχετικά με τέτοια ζητήματα.

Συγκεκριμένα, μία αναγνώστρια της έγραψε:

Καλησπέρα Ελιάνα!
Είμαι σε ένα στάδιο, αυτό που λέμε σε περίπλοκη φάση. Μέσω της δουλειάς μου γνώρισα κάποιον. Εκείνος 37, με κάποιες επιχειρήσεις στη Μύκονο, που το μισό χρόνο ζει εκεί. Εγώ 34, ζω στην Αθήνα και εδώ και 3 χρόνια είμαι μόνη μου. Κάπως συνειδητή απόφαση γιατί μετά από 12 χρόνια σε σχέση που έληξε άδοξα, πίστεψα ότι θα είμαι για πάντα μόνη μου. Ο ανθρωπος αυτός, από τη Μύκονο, με προσέγγισε, διεκδίκησε την επικοινωνία μας όσο κι αν εγώ είχα τις αντιστάσεις μου.

Φοβόμουν ότι είναι τόσο περιζήτητος που τί δουλειά έχει να ασχοληθεί σοβαρά με μένα. Του το είχα εκδηλώσει ότι δεν είμαι για παιχνίδια. Ήρθε στην Αθήνα και το πρώτο μας ραντεβού ήταν με καφέ στο χερι και απογευματινή βόλτα στη Φιλοθέη. Έφυγε λέγοντάς μου πως δεν θα χαθούμε και ότι θέλει να με ξαναδεί. Όπως και έγινε. Η επικοινωνία μας έγινε πιο έντονη και πιο ουσιαστική. Μέχρι που ξαναήρθε, πήγαμε για φαγητό, καταλήξαμε να κάνουμε ένα υπέροχο σεξ και μετά από 2 μέρες, χάθηκε. Νιώθω χάλια. Εσυ τι θα έκανες; Μου αρέσει πολύ.

 

 

Ακολουθεί μέρος της απάντησης της Ελιάνας: 

Έχουμε μεγαλώσει με την πεποίθηση πως το σεξ είναι νόμισμα. Ότι δίνουμε σεξ, για να πάρουμε αγάπη. Ότι δεν πρέπει να το δώσουμε αρκετά νωρίς, γιατί έτσι δεν θα πάρουμε αρκετή αγάπη. Πρέπει χωρίς να βάζουμε όρια, να καταλαβαίνουμε τι θέλουμε εμείς. Αν χρειάζεσαι σεξουαλική απόλαυση, πάρε σεξουαλική απόλαυση. Δεν είναι συνάλλαγμα.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *