02/Δεκ/22
DJ Μάριος: Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο DJ του “String Men’s Club”...

DJ Μάριος: Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο DJ του “String Men’s Club”…

Το “String Men’s Club” μετράει περίπου 4 χρόνια στο χώρο της strip σκηνής και χωρίς καμία αμφιβολία όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να ακουστεί το όνομά του σε όλη την Αθήνα.

Ένα από τα πιο σημαντικά ατού που διαθέτει το γνωστό strip club είναι ο DJ Μάριος, ο οποίος είναι ένας  από τους καλύτερους DJs στον χώρο της strip σκηνής. Ο DJ Μάριος είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας, ο οποίος ξέρει ακριβώς τον τρόπο για το πως να ξεσηκώνει τους πελάτες και να τους φτάνει σε άλλα επίπεδα μουσικής ηδονής.

Όπως είχε δηλώσει αποκλειστικά στο Hot-news (μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξή του εδώ) αγαπάει τη  δουλειά του και ότι και να συμβαίνει στη ζωή του παραμερίζει τις δύσκολες καταστάσεις, γιατί πάνω απ’ όλα είναι ένας σωστός επαγγελματίας : «Αγαπώ τη δουλειά μου. Δεν προσποιούμαι την ώρα που είμαι με το μικρόφωνο και παρουσιάζω το πρόγραμμα. Το μυστικό για να αποδίδω το μέγιστο είναι να αφήνω έξω από το μαγαζί τα προβλήματά μου. Έχει τύχει να παίξω στο “String” πρησμένος στο πρόσωπο με πονόδοντο. Ποτέ δεν έχω “κρεμάσει” μαγαζί. Το πιο σημαντικό είναι ότι εκτιμώ πάρα πολύ την υπεύθυνή μου, με έχει βοηθήσει πολύ και είναι υπέροχος άνθρωπος».

Ο dj Marios είναι ένα σημαντικό και αναπόσπαστο μέλος του “String Men’s Club”. Οι ατάκες του είναι πασίγνωστες στους φανς των στριπ μαγαζιών, ενώ και η μουσική που παίζει ξεχωρίζει. Αυτός είναι ο DJ Μάριος και μπορείτε να τον δείτε αποκλειστικά στο “String Men’s Club”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο εξής τηλέφωνο: 6985806420.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *