12/Δεκ/24
dimitra matsouka vizita

Δήμητρα Ματσούκα – Σοκάρει σε ρόλο σ3ξεργάτριας. Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες…

Στο νέο θεατρικό έργο, η Δήμητρα Ματσούκα υποδύεται μια σεξεργάτρια.

O Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος σκηνοθετεί την Δήμητρα Ματσούκα στο πολυβραβευμένο έργο «Βρέχει στη Βαρκελώνη», του Καταλανού θεατρικού συγγραφέα Πάου Μιρό. Στο πλευρό της ηθοποιού επί σκηνής θα βρίσκονται οι Κώστας Καζανάς και τον Ανδρέας Κοντόπουλος. Το έργο θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

Στο έργο του «Βρέχει στη Βαρκελώνη» ο Μιρό μας ταξιδεύει, με όχημα ένα ιδιότυπο ερωτικό τρίγωνο, στην Βαρκελώνη των αντιφάσεων, συλλαμβάνοντας το σύγχρονο πνεύμα της ιστορικής γειτονιάς El Raval, όπου το περιθώριο συνεχίζει να συναντά την «επίσημη» κοινωνία και ο κοινωνικός αποκλεισμός την ελπίδα.

 

Η Λάλι (Δήμητρα Ματσούκα) είναι μια σεξεργάτρια που ζει σε ένα ημιυπόγειο στη συνοικία Ραβάλ, κοντά στο λιμάνι της Βαρκελώνης, μαζί με τον Κάρλος, τον άνεργο εραστή και προαγωγό της. Έχει έναν τακτικό πελάτη, τον Νταβίντ, ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου. Η Λάλι αρχίζει σιγά σιγά να αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Νταβίντ, που της δίνει βιβλία να διαβάζει και της ανοίγει έναν καινούριο κόσμο, με αποτέλεσμα να θέλει να εγκαταλείψει το πεζοδρόμιο.

Η αλλαγή αυτή δεν αρέσει καθόλου στον Κάρλος, που η προοπτική να χάσει τη Λάλι τον τρομάζει για πολλούς λόγους. Όταν η γυναίκα του Νταβίντ πεθαίνει, εκείνος προτείνει στη Λάλι να εργαστεί στο βιβλιοπωλείο του. Είναι η ώρα των αποφάσεων, και η Λάλι χαίρεται που οι δυο άντρες θα τα βρουν επιτέλους μεταξύ τους. Τι σημαίνει όμως αυτό για τη ζωή της Λάλι; Είναι αλήθεια ότι κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας; Ισχύει για όλους αυτό; Για όλες τις γυναίκες;

Πάτα ΕΔΩ για να δεις ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΗ ΠΟΥΤΣΑ

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *