12/Οκτ/21
Δες πορνό χωρίς να κάνεις ζημία στον υπολογιστή σου!

Δες πορνό χωρίς να κάνεις ζημία στον υπολογιστή σου!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι μας λίγο πολύ βλέπουμε πορνό. Είτε από το κινητό μας τηλέφωνο, είτε (πιο συχνά) από τον υπολογιστή μας, μπορεί να ανοίξουμε κάποια ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου. Προφανώς και δεν είναι κάτι κακό. Χρειάζεται, ωστόσο, να έχουμε στο μυαλό μας κάποια βασικά πράγματα.

Για το καλό το δικό μας και του υπολογιστή μας. Έτσι ώστε και να το απολαύσουμε, αλλά και να παραμείνουμε μακριά από ‘κακοτοπιές’.

Σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα που έκανε το Pornhub, οι περισσότεροι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπαίνουν από μια καρτέλα ανώνυμης περιήγησης στον Chrome. Και είναι λογικό. Αν δεν θες, λοιπόν, να δει κανείς κατά λάθος στο ιστορικό σου ότι επισκέφτηκες κάποιο τέτοιο site, καλό θα ήταν να το κάνεις κι εσύ. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο αποκλείονται τρίτοι ιστότοποι, αλλά και βλαβερά cookies.

Ενεργοποίησε κάποιο antivirus
Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Κάθε υπολογιστής χρειάζεται ένα καλό πρόγραμμα antivirus. Είτε επισκέπτεσαι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, είτε όχι. Μπορείς να βρεις και κάποια free αν δεν θέλεις να πληρώσεις, τα οποία θα σαρώσουν αρχεία και εφαρμογές, αλλά θα σε προστατέψουν κι από επικίνδυνους ιστότοπους.

Επισκέψου μόνο ιστοσελίδες που γνωρίζεις

Το πορνό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι άπειρο και πολλές φορές μπορεί να ‘βλάψει’ τον υπολογιστή σου. Κυρίως αν δεν ξέρεις πού μπαίνεις κι απλά επιλέγεις τυχαίες ιστοσελίδες. Το Pornhub για παράδειγμα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να φτιάξει έναν αρκετά ασφαλή ιστότοπο, ο οποίος μένει μακριά από ιούς.

Δοκίμασε το Reddit
Κι όμως στο Reddit υπάρχει ΠΟΛΥ υλικό για όποιον θέλει να αναζητήσει ερωτικό περιεχόμενο. Μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις, εύκολα, γρήγορα, αλλά κυρίως με ασφάλεια, μένοντας μακριά από κακόβουλο λογισμικό.

Μην κατεβάσεις τίποτα

Αυτό είναι και το βασικότερο όλης της λίστας. Ποτέ μην κατεβάσεις κάτι από ιστοσελίδα, που επισκέπτεσαι για να αυνανιστείς. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω. Απλά μην το κάνεις, αν θες ο υπολογιστής σου να ‘ζει’ και την επόμενη ημέρα.

Σκέψου την επιλογή των ερωτικών podcasts
Στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένα, ενώ σιγά σιγά κάνουν την είσοδό τους και στη χώρα μας, αποκτώντας κοινό. Τα ερωτικά podcasts είναι η νέα τάση στο πορνό και φαίνεται ότι είναι και μια εξαιρετικά ασφαλής επιλογή.

Χρησιμοποίησε ένα VPN

Ένα VPN (Virtual Private Network – Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο) είναι ένα απλό λογισμικό που έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει την ιδιωτικότητά σου στο διαδίκτυο, αλλά και για να κάνει δύσκολη τη ζωή των χάκερ, που θέλουν να ‘κλέψουν’ δεδομένα από τον υπολογιστή σου. Η κίνησή σου στο διαδίκτυο και η τοποθεσία σου γίνεται ανώνυμη, με αποτέλεσμα όλες σου οι προσωπικές πληροφορίες να διατηρούνται ασφαλείς.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *