15/Απρ/23
deite-ti-xoreftria tou mousses-izampela-se-apokaliptikes-pozes

Χορεύτρια του “Mousses” αποκαλύπτει- “Πελάτης με κερνούσε όλο το βράδυ και το μόνο που ήθελε ήταν να μιλήσουμε”

Πάτα ΕΔΩ για να γνωρίσεις τις καλύτερες…

Το strip club “Mousses” είναι ένα καλαίσθητο μέρος, το οποίο ελκύει αρκετά «καλό» κόσμο!

Στο συγκεκριμένο μαγαζί δουλεύει η χορεύτρια Αλιόνα, η οποία είναι από την Ουκρανία και είναι 27 χρόνων! Η Αλιόνα μίλησε αποκλειστικά στο Hot-news και μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα!

Πως σου φαίνεται το μαγαζί “Mousses”;

Πριν λίγο καιρό μου είχαν πει ότι ανοίγει ξανά ένα ιστορικό μαγαζί και είπα να πάω να δω πως είναι. Αυτό που αντίκρισα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που πίστευα και δεν το λέω μόνο από την άποψη του ωραίου χώρου αλλά και από την υπέροχη συμπεριφορά όλου του προσωπικού ως προς εμένα!

Σου αρέσει περισσότερο να κάνεις χορό ή να σε κερνάει κάποιος ποτό;

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να πίνω ποτό με κάποιο πελάτη, γιατί μου δίνεται ο χρόνος ώστε να γνωρίσω τον πελάτη καλύτερα και να δημιουργηθεί μια ωραία σύνδεση μεταξύ μας!

Ποιο είναι το πιο περίεργο σκηνικό με πελάτη που σου έχει τύχει;

Είχαν έρθει πριν λίγο καιρό δυο πελάτες που ήταν ώριμοι ηλικιακά και με το που μπήκαν ήθελα να τους γνωρίσω! Έτσι πήγα κατευθείαν στο τραπέζι τους και έκατσα δίπλα στον έναν και γνωριστήκαμε! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το μόνο που ήθελε ήταν να μιλήσουμε και δεν με άγγιζε καθόλου. Μου έκανε εντύπωση αυτή η συμπεριφορά και γι’ αυτό τον είχα ρωτήσει γιατί δεν με ακουμπάει καθόλου και αυτός μου απάντησε ότι επειδή με σέβεται αρκετά και δεν θέλει από την αρχή να κάνει κάτι βιαστικά! Όλο το βράδυ με κερνούσε και απλά μιλούσαμε!

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *