25/Αυγ/23
castle de paris bdsm

Castle De Paris – Το πρώτο κονσεπτικό μοτέλ BDSM βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Μάθε λεπτομέρειες…

Κάτι νέο ήρθε εδώ και λίγο καιρό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αθηνών και το σίγουρο είναι πως έρχεται να προσδώσει μία νέα νότα στην ερωτική ζωή των Ελλήνων. Και αυτό γιατί πλέον θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έχουν “ταμπού” στον ερωτικό τομέα και πως πλέον οι άνθρωποι ικανοποιούν χωρίς εμπόδια τις φαντασιώσεις τους και εξερευνούν τα όρια τους.

Το Castle De Paris είναι ένας χώρος που σου δίνει αμέτρητες παροχές και υπηρεσίες, οι οποίες θα αναλυθούν με λεπτομέρεια σε επόμενα άρθρα. Σαν μία πρώτη γενική εικόνα όμως πρόκειται για το πρώτο κονσεπτικό μοτέλ με σουίτες αισθητικής BDSM. Η κάθε σουίτα έχει το δικό της όνομα και τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σε πολλές από αυτές θα εντοπίσει κανείς κούνιες, κελιά, πολυθρόνες, σταυρούς, κεριά, αλυσίδες, ώστε να μπορέσει ο επισκέπτης να ξεδιπλώσει τα φετίχ του σε ένα περιβάλλον που δεν δείχνει απλώς μία τάση στο BDSM, αλλά φέρνει τον σαδομαζοχισμό στο επίκεντρο.

Σε επόμενα κείμενα μας θα μιλήσουμε εκτενέστερα για την κάθε σουίτα ξεχωριστά, αλλά αυτό που αξίζει κανείς να γνωρίζει σε πρώτη φάση για το Castle de paris είναι πως κυριαρχεί η ιδιωτικότητα καθώς υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος στον χώρο εντελώς διακριτικά, αλλά και η καθαριότητα καθώς το επίπεδο στις παροχές διατηρείται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες, όπως ιδιωτικό μπαρ μέσα στις σουίτες, φαγητό μέσω room service, άνετο πάρκινκ, μουσική που ταιριάζει με το ύφος του χώρου, αλλά και κάτι άκρως εντυπωσιακό που το αφήσαμε για το τέλος: μίνι σεξ σοπ στο εσωτερικό του δωματίου σε περίπτωση που κάποιος ντρέπεται να κάνει την αγορά στη ρεσεψιόν.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σας αποκαλύψαμε ένα μόνο μέρος των δυνατοτήτων του Castle De Paris

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Ετικέτες:

#BDSM #Castle de Paris
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα