13/Απρ/25
bs

“Casa Babylon” – Θύελλα γυναικών. Τι συνέβη;

Το “Casa Babylon” (Πάτα ΕΔΩ) είναι ένα στριπ κλαμπ με πολύ μεγάλο αριθμό γυναικών και μάλιστα εντυπωσιακών. Ακολουθεί κριτική για το συγκεκριμένο στριπ κλαμπ:

“Ρε παιδιά τι γίνεται εκεί?

Έπαθα σοκ από το πόσα πολλά κορίτσια έχει στο σχετικά μικρο-στενομακρο μαγαζί. Πήγαμε σχετικά νωρίς από ότι μας είπανε πρέπει να ήταν 11:30 με 12 το βράδυ. Δεν είχε πολύ κόσμο πελάτες και έτσι φαινόταν το πλήθος των γυναικών πολύ μεγάλο. Είχαμε ολόκληρο χαρέμι χαχα.

Καθαρά ποτά, κάτσαμε στο μπαρ ήταν καλή φάση γιατί χορεύουν και στο μπαρ οι κοπέλες American style. Καθηασαμε κανένα 3ωρο, περάσαμε πολύ καλά, ειδικά ο ένας φίλος που πήγε επάνω στα vip πέρασε ακόμα καλύτερα. Οι κοπέλες δεν πιέζουν για χώρο και το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό.

Πολύ καλή εντύπωση μας άφησε σε όλη την παρέα. Οι περισσότερες κοπέλες δεν ήταν μουναρες στην φάτσα, εκτός από 1-2 εξαιρέσεις αλλά είχαν πολύ ωραία κορμιά”.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *